Mare concurs mare se anunta pe concursuldeblogging.ro. Se ofera vouchere in valoare de 50 de lei si posibilitatea de a castiga premii substantiale in bani. Acest concurs este sponsorizat de lenjeriipat-outlet.ro si se adreseaza tuturor bloggerilor care doresc sa anunte Summer Black Week.

Practic cei care comanda lenjerie de pat pe lenjeriipat-outlet.ro, vor primi una gratis. Se merge pe ideea de 1+1 Gratis, ceea ce mie mi se pare fenomenal. Ai sansa sa cumperi de doua ori mai mult la aceiasi bani. Culmea este ca detin lenjerii de la ei cumparate prin aceasta promotie si sunt de calitate. De obicei, cine aude de astfel de oferte din start se gandeste ca vor fi de proasta calitate, insa se pare ca nu este deloc asa. Chiar este o ocazie buna pentru cei ce doresc astfel de piese sa primeasca si calitate si cantitate.  De asemenea, pe data de 1 Septembrie va avea loc o tragere la sorti. Castigatorul va fi ales unul dintre clientii ce au inregistrat minim o comanda in perioada 21 – 27 august pe lenjeriipat-outlet.ro. Premiul consta intr-o excursie pentru 7 zile in Grecia alaturi de inca o persoana. Cum suna asta? Cumperi la jumatate de pret si ai sansa sa plec si in Grecia pentru o saptamana?

Orice concurs online nu se poate desfasura fara bloggeri. Ei sunt portavocile campaniilor si sunt responsabili sa anunte prin toate mijloacele posibile atunci cand participa la un concurs. Bloggerii care anunta campania Summer Black Week vor primi automat un voucher in valoare de 50 de lei, iar cele mai bune articole vor fi premiate cu bani de catre juriu.

Ce trebuie sa faci ca blogger ca sa participi la cest concurs? Pai trebuie sa scrii un articol prin care sa anunti promotia 1+1 Gratis si sa iti inviti prietenii blogosferici sa scrie si ei.  Pui un widget atata timp cat participi si cam asta e tot.Il gasesti pe  Cu cat convingi mai multi prieteni sa se inscrie la concurs cu atat ai sanse mai mari sa castigi un premiu in valoare de 1000 de lei.

Personal consider ca este unul dintre cele mai bune concursuri pentru bloggeri pe care l-am vazut in ultima vreme, si una dintre cele mai bune promotii din mediul online.

un1ka

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here