SHARE

Recent ma gandeam la tutun. Un pachet de tigari costa cam 14 lei prin magazine. In severin nu prea mai gasesti ieftinele la bisnitari deoarece sarbii le-au scumpit dincolo, iar vama a limitat traficul cu tigari la 2 pachete de persoana pe saptamana.

14 lei pachetul si cunosc persoane care fumeaza si 3 pachete pe zi. Eu nu inteleg ce venit trebuie sa ai ca sa iti permiti sa fumezi. Hai sa nu punem 3 pachete pe zi ca sa nu iasa un calcul ridicol, insa punem un pachet pe zi… x 30 de zile vine 420 de lei pe luna.  WTF???

Ce salariu trebuie sa ai ca sa iti permiti sa fumezi un pachet pe zi? Si 2000 de lei pe luna daca ai avea tot nu mi s-ar parea ok sa dai un sfert din salariu pe tigari. Tigarile practic sunt bani arsi, arsi la propriu.

Ori prietenii mei sunt multimilionari si o duc excelent, ori romanii in general au o problema in a-si stabili prioritatile in viata, in a-si regla ambitia de a se lasa si asa mai departe.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here