Traim niste vremuri foarte poluate si foarte ciudate. Daca imi aduc aminte de copilarie, nu tin minte sa fi vazut oameni bolnavi, oameni cu afectiuni grave precum cancerul sau chestii de-astea. Se traia mult mai sanatos cand nu era atata tehnologie disponibila si din pacate acele vremuri nu se vor mai intoarce vreodata. Cand vom mai avea parte de branza de la tara? Rosiile de la tara si carnea luata de la animalele crescute de bunici? Nu prea curand, zic.

Astazi, in magazine gasim fel de fel de alimente, care mai de care mai imbogatite cu chimicale si substante articiciale pentru a prelungi durata de valabilitate sau pentru amplificarea gustului. Nici legumele nu scapa de otravuri sub forma de pesticide din ce in ce mai moderne. Sa nu mai zic de recoltele modificate genetic ce incet incet au inceput sa fie interzise de la cultivare in Europa. Toate aceste chimicale si schimbari in radacina de baza a legumelor si fructelor, intervin in mod negativ asupra sanatatii noastre pe termen lung. Organismul nu poate sa contracareze avalasna de chimicale cu care este sufocat zilnic prin mancarea ce i-o dam. Organismul se poate apa doar de boli simple, care exista pe cale naturala. Chimicalele nu fac altceva decat sa puna sanatatea in pericol din prima clipa in care le mancam.

Nu e de mirare ca tot mai multa lume ajunge la spital cu boli din ce in ce mai ciudate. Culmea este ca medicii nu au leac pentru ele. Singurele solutii raman cateva remedii naturiste doctorfiruti.ro. Practic, singura cale de a restabili echilibrul intr-un organism sunt remediile naturiste. Medicina clasica costa destul de mult si nu asigura un tratament care da rezultate suta la suta.

Cel mai bine ar fi sa mancam cat mai sanatos si sa nu avem nevoie de nici un tratament. Stiu ca produsele ecologice, sau bio, cum vrei sa le spuneti… sunt destul de scumpe, insa in final se merita investitia. Atata timp cat nu avem nevoie de medici si suntem sanatosi, inseamna ca am facut o investitie buna in ceea ce priveste mancarea. O viata sanatoasa este ceea ce toti ne dorim.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here