SHARE

In ultima vreme, am avut parte de cateva surprize in urma carora am inteles ca lucrururile amanate aduc dupa sine fel de fel de complicatii. Astazi am ramas fara baterie la masina. Dintr-o data, fara nici un semnal inainte. E adevarat, nici eu nu sunt mare maestru in ale mecanicii si nici nu pot spune ca am avut zeci de masini pana acum, insa trebuie sa recunosc faptul ca am tot amanat fiecare interventie mecanica ce a fost necesara de-a lungul timpului.

Bateria ce o am pe masina in acest moment, cea care a cedat dupa un an si ceva de cand o am, provine de la o alta masina ce a fost trasa pe dreapta mai bine de 6 luni. Inainte sa fie trasa pe dreapta, a fost folosita cam un an zic eu. Daca mai punem la socoteala faptul ca este si Rombat, atunci putem sta linistiti. Chiar ma gandeam la baterie in urma cu cateva zile si o laudam. Ziceam uite domne ca e Rombat si tine de un an la min, plus ce a stat nefolosita, plus cat o mai fi folosit-o si proprietarul inainte, una peste alta se adunau laudele… pana astazi.

De cand am luat masina am luat-o cu baterie slaba si am vrut sa cumnpar alta. Am tot amanat, am tot amanat pana in momentul in care a trebuit sa o dau pentru inscriere la Bulgari. Atunci am facut rost de aceasta baterie si am tinut-o pe masina pana azi. Trebuia sa ma fi dus eu atunci sa cumpar o baterie noua, cum planuiesm, nu sa ma incurc cu jumatati de masura, cu baterii luate de pe la altii si asa mai departe. De-asta zic, lucrurile nu trebuie amanate atunci cand e vorba despre mecanica auto. Masina te lasa cand iti e lumea mai draga si culmea e ca suntem dependenti de miscare. Timpul in ziua de azi e atat de comprimat, incat nu ne mai permitem sa mergem pe jos. Dureaza prea mult.

Daca tot ma apuc sa schimb bateria o sa fac si schimbul de ulei. Nu il mai aman, caci e cam vremea lui. Am comandat pe autolubricants niste ulei de buna calitate si sambata dupa ce rezolv cu bateria, o sa merg sa fac si schimbul de ulei. In concluzie, nu mai amanati interventiile la masina, rezolvati totul la timp.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here