SHARE

Masajul tantric are la baza ideea conform careia o viata sexuala sanatoasa are beneficii multiple pentru intreg organismul. Masajul tantric este specific Hindusilor si nu are rolul de a conduce la orgasm, ci acela de a stabili un grad de intimitate intre cei doi, prin apropierea fizica. Dupa cum spuneam, inca din cele mai vechi timpuri masajul erotic a functionat drept o cale de eliberare a stresului acumulat in viata de zi cu zi. Nu este ceva nou, este o terapie care functioneaza de mii de ani.

Cu totii suntem constienti de aparitia factorului numit stres. Stresul ne afecteaza in fiecare zi, la serviciu, in trafic, in viata de zi cu zi mai bine zis. Trebuie sa eliberam acest stres caci altfel, conduce la instalarea de numeroase boli psihice si fizice. Asa sunt oamenii construiti, sa acumuleze necazuri si suparari, acestea din urma trebuie eliberate periodic. Incearca pe domeniul de tantric massage si nu o sa iti para rau. E o metoda de masaj veche dupa cum spuneam, care intotdeauna da rezultate.

Din pacate, romanii sunt destul de pudici si destul de ingamfati. Ei nu prea vor sa isi recunoasca problemele, cu atat mai putin sa se duca sa le si rezolve. Probabil de-asta si in scoietate se simte mai multa rautate fata de anii 90. Cel putin eu asa simt, toti sunt ranchiunosi, isterici, nimeni nu mai are rabdare. Toti acumuleaza stres si nu il elibereaza. Cat despre cei pudici, nu stiu ce sa mai cred. Daca te uiti pe strada vezi fetele imbracate indecent si cand le spui treaba asta te fac nesimtit instant. Poate ca am ajuns sa traim niste vremuri in care sexualitatea a depasit granitele normalului in ceea ce prveste afisarea, fara ca oamenii sa isi dea seama ca acea limita a fost depasita.

Poate ca peste cativa ani mentalitatea se va schimba si vom reusi sa gandim si noi fara prejudecati precum nemtii sau olandezii. Chiar daca avem o istorie comunista in spate, trebuie sa ne schimbam la un moment dat. Se spune ca ar fi peste 50 de ani diferenta de civilizatie intre noi si ei, insa sper ca la un moment dat sa ii ajungem macar partial daca complet nu se poate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here