SHARE

Desi rata natalitatii in Romania a inceput sa coboare destul de vertiginos in ultimii ani, inca mai exista oameni care se gandesc sa aduca pe lume un copil. Daca stam sa ne gandim mai bine, copilul este scopul vietii noastre pe pamant impreuna cu intemeierea unei familii. Dupa ce ne-am intemeiat o familie putem sa aducem pe lune si un copil, insa foarte multi se feresc sa faca acest pas. Toti se tem de cheltuielile ce implica un asemenea angajament, frica generata de instabilitatea materiala si sociala. In ziua de azi, nimeni nu iti mai asigura un loc de munca de durata sau faptul ca daca iti cumperi o casa, o vei putea plati si peste 25 de ani.

Asadar, care sunt cele 5 lucruri de care vei avea nevoie in momentul in care vei aduce pe lume un copil?

  1. Hainele sunt foarte importante si desi copilul creste relativ rapid, nu sunt extraordinar de scumpe. Puteti apela si la prieteni sau rude care au avut copii crescuti recent si nu au aruncat hainele.
  2. Patutul in care acesta va dormi este esential. Copilul nu trebuie sa doarma in camera paintilor. Acesta trebuie sa se invete sa doarma singur si un patut ar fi excelent pentru el, de calitate daca se poate.
  3. Interfonul prin intermediul caruia parintii pot vedea orice miscare a copilului in camera si in patutul lui, este o inventie ce nu trebuie sa lipseasca nimanui. Aveti aici unul dintre cele mai bune interfoane pentru supravegherea micutului vostru.
  4. Caruciorul cu care il veti plimba prin oras trebuie cumparat dupa parerea mea dinainte ca micutul sa se nasca. E bine sa fim prevazatori si sa incepem sa dunam din ele dinainte sa fie nevoie de ele cu adevarat, sa nu simtim o cheltuiala atat de mare dupa. Cele mai bune carucioare pentru copii le veti gasi pe  erfi.ro.
  5. Scaunul pentru masina este obligatoriu. Nu trebuie sa il omiteti pentru nimic in lume. Nu ar trebui sa ne referim strict la lege si la frica amenzii pentru a-l cumpara. Scaunul pentru masina al micutului ii va salva viata in caz de accident.

Cam acestea ar fi cateva dintre lucrurile de care veti avea nevoie in cazul in care sunteti niste parinti responabili si ajungeti la concluzia ca a venit momentul sa faceti un copil.

S-ar putea să îți placă și...

Violența jocurilor pe calculator este sau nu motiv de îngrijorare pent... Jocurile pe calculator sunt din ce în ce mai populare, mai inteligente, mai bine desenate și mai violente. De ce? Păi pentru că acesta este modul în care pot atrage atenția. Trăim din păcate într-o so...
Dintii strambi la bebelusi Desi studiile arata faptul ca dintii strambi sunt o trasatura genetica pe care copiii o mostenesc, exista situatii in care acestia cresc stramb din pricina obiceiului celui mic de a tine degetele in g...
Bebelusul tau nu doarme noaptea? Iata ce trebuie sa faci ca sa-l obisn... Un bebelus care nu doarme noaptea te poate epuiza fizic si psihic Parintii care au bafta ca bebelusul lor sa doamra noaptea pot sa se simta norocosi. Majoritatea copiilor, adica peste 75% nu dorm can...
Alergiile Alergiile sunt niste manifestari destul de ciudate, anormale, ce presupun o serie de reactii pornint de la dureri de cap si ochi ce lacrimeaza si terminand cu lucruri mult mai grave precum reactii der...
Totul despre dermatita la copii Cele mai mari probleme cu care părinții se confruntă în ziua de azi atunci când vine vorba despre sănătatea copiilor sunt alergiile și dermatita. Oricât de mult s-ar înțelege ideea de mediu sănătos de...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here