Afacerile in Romania nu mai sunt de mult o modalitate de a face bani si o sa va spun imediat de ce. In primul rand ma refer la afacerile corecte, cele care se desfasoara transparent. Putini oameni de afaceri in tara avem si o spun cu toata responsabilitatea. Majoritatea celor care se intituleaza in acest mod sunt ori samsari, ori speculanti, ori escroci. Sa fii om de afaceri inseamna in viziunea mea cu totul altceva. Inseamna sa vii cu o idee noua, sa o pui in practica, sa semnezi contracte avantajoase, sa aduci o imbunatatire lumii in care traiesti. Daca stam sa analizam imprejurimile, oamenii de afaceri adevarati nu umbla cu masini de lux, pentru ca muncesc din greu sa isi ridice firma si pretuiesc banii, stiu ce inseamna sa muncesti pentru fiecare leu. Oamenii de afaceri sunt oameni seriosi, cu simtul raspunderii si cu frica de Dumnezeu.

Spun ca afecerile in Romania nu mai sunt o modalitate de a face bani pentru ca mereu vine statul cu taxe si impozite ridicole care te trag inapoi. De-asta apreciez adevaratii oameni de afaceri, oameni care impotriva tuturor acestor piedici, tuturor spagarilor imbracati in costume de controlori, reusesc sa se mentina pe linia de plutire si sa faca si bani. Eu cred ca reusesc treaba asta pentru ca sunt aproape impecabili din punct de vedere al legalitatii. Colaborari cu firme de genul Rmaudit iti asigura o contabilitate corecta si foarte bine pusa la punct. Toti cei care au parteneri de incredere, corecti si profesionisti, reusesc sa stea in picioare indiferent cat de potrivnice par sansele, vremurile.

Poti sa dormi fara griji atunci cand lucrezi cu Rmaudit si cu firmele de genul lor pentru ca te stii cu constiinta curata. Ma uitam la TV zilele trecute la demnitarii ce au umplut puscariile din cauza lacomiei si a nesimtirii proprii. Oare ei au dormit linistiti dupa ce au luat acele spagi de milioane de euro? Ma intreb si eu ca orice om normal. Trebuie sa fii cel mai prost din lume ca sa iti rusti libertatea pentru bani, dar se pare ca nu toata lumea gandeste in acest mod.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here