Femeile trebuie sa aiba unghii frumoase, e o certitudine. Frumusetea femeii nu ar trebui sa fie conditionata de aceste “trucuri”, insa intr-o lume atat de lipita de aspectul fizic, orice detaliu conteaza. Sincer sa fiu, mie imi plac femeile cu unghii frumoase, dau un aer de ingrijit si de detaliu extrem. Mai ales unghiile pictate, mi se par ceva senzational. Inca din cele mai vechi timpuri, femeia a incercat sa isi mascheze imperfectiunile folosind machiajul, fiind dovada clara ca frumusetea a contat dintotdeauna pentru barbati, nu e doar un moft al societatii contemporane. E drept, in ziua de azi superficialitatea oamenilor ii impiedica sa mai vada si sufletul, sau dincolo de frumusetea fizica, insa aceasta este o alta discutie pe care prefer sa nu o abordez acum.

Cum poti avea niste unghii perfecte

Unghiile perfecte sunt visul oricarei femei, insa sa sunt foarte dificil de intretinut. Cand ai 16 ani mai merge, insa cand treci de 20 si incepi sa ai si atributii casnice, nu prea iti vine sa iti mai faci unghiile atata timp cat se distrug la spalat de vase sau la dat cu mopul. Vine o vreme cand orice fata devine femeie si orice femeie devine gospodina.

  • In primul rand, daca doriti sa aveti unghii frumoase pentru cat mai mult timp, incercati sa folositi niste manusi de protectie atunci cand trebaluiti prin casa. In acest mod, unghiile or sa fie putin mai ferite.
  • Folosirea unui gel de calitate precum cel vandut de nailshop.ro cu siguranta o sa prelungeasca temeinic timpul cat unghiile voastre vor sta impecabile.
  • Puteti achizitiona o lampa UV si sa va faceti singura unghiile cu gel, economisind timp si bani. Poate v-ati saturat sa stai dupa programarile saloanelor de infrumusetare sau sa cheltuiti o gramada de bani in fiecare saptamana cu unghiile. Aveti aici o lampa UV care o sa va ajute destul de mult zic.

Femeia tinde inspre perfectiune si oricat de mult ati incerca sa ii scoateti aceasta obisnuinta din comportament, nu cred ca veti reusi. E in firea lor, in natura lor sa isi doreasca sa arate impecabil si sa fie frumoase la orice ora. Poate ati observat ca multe nu iasa nici macar sa duca gunoiul pana nu se aranjeaza perfect timp de 2 ore in oglinda. Femeia trebuie sa se simta apreciata si sa arate bine indiferent de situatie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here