Sa faci un copil in ziua de azi nu e cine stie ce greutate, problemele apar dupa. Cu ce il intretii? Siguranta unul loc de munca in Romania contemporana nu o mai poate garanta nimeni si cred ca cel mai bun moment pentru a aduce un copil pe lume este acela in care ai siguranta materiala destul de buna.

Asta inseamna sa faci mai intai cariera, dupa copii. Observ ca foarte multi nu respecta aceasta ordine si ajung sa aiba copii pe care apoi se chinuie sa ii creasca. Dupa cum spuneam, e nevoie de ceva bani pentru ca celui mic sa nu ii lipseasca absolut nimic.

Daca totusi aduci un copil pe lume, trebuie sa stii faptul ca acesta va avea nevoie de multe lucruri pe care ar trebui sa le cumperi din timp. Care sunt lucrurile pe care le poti cumpara dinainte ca cel mic sa se nasca?

  • Patutul costa destul de multi bani si trebuie sa fiti constienti de acest lucru. Daca le lasati pe toate de cumparat dupa ce apare copilul pe lume s-ar putea sa va simtiti coplesiti.
  • Caruciorul pentru plimbari desi nu va fii nevoie de el din prima zi, la fel, costa destul de multi bani. Un carucior bun trece de 1500 de lei.
  • Scaunul auto va fii util atunci cand veti transporta copilul in masina. Dupa cum stiti, scaunul auto este obligatoriu si veti avea nevoie de el.
  • Monitorul nu trebuie sa va lipseasca atunci cand cel mic doarme in camera separata. Trebuie sa il vedeti si sa il auziti mereu. Ca si aparatura, va pot recomanda un monitor precum cel de aici. De fapt, orice monitor ati cumpara de pe philips.ro va fii destul de bun.
  • Multi pampersi. E bine sa va facti o mica provizie in cele 9 luni de sarcina.
  • Jucarele de toate felurile pe care cel mic trebuie sa le gaseasca in patutul lui, in casa, peste tot.

Dupa cum puteti vedea, sunt destul de multe obiecte care adunate, costa destul de multi bani. Asa ca aveti grija si cumparati-le inainte de a veni cel mic. Cred ca e singura solutie pentru a nu te simti coplesit si depasit de situatie atunci cand aduci un copil pe lume.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here