Durerea de stomac iti da batai de cap? Iata ce poti face

De cat sa folosim medicamente, mai bine folosim alimente zic… Inca din cele mai vechi timpuri, plantele erau folosite pentru a trata anumite afectiuni sau dureri, asa ca nu trebuie sa va mirati atunci cand veti citi cele de mai jos. Pentru a trata durerile de burta puteti folosi urmatoarele:

  • Chimenul sau lemnul dulce. Desi sunt plante diferite, multi nu le plac. Trebuie sa recunoastem faptul ca chimenul este un condiment destul de intepator, nu e de mirare ca nu place tuturor. Daca nu va palce nu-i bai, puteti sa cautati alte alternative pentru durerea de stomac.
  • Menta este capabila sa combata diareea si sa calmeze un stomac nervos. Ceaiul de menta de asemenea este recunoscut pentru beneficiile sale .
  • Bicarbonatul este foarte bun in cazul in care aveti arsuri stomacale. Dizolvati o lingura de bicatbonat intr-o cana cu apa clocotita si in cel mai scurt timp veti scapa de problema.
  • Putini sunt cei care stiu ca o compresa cu orez poate linisti un stomac agitat. In cazul in care aveti crampe, incercati si aceasta metoda. Puneti intr-o soseta orez crud si incalziti la microunde vre-un minut, apoi puneti pe stomac.
  • Ultimul pe lista noastra ramane sucul de aloe vera. Deja stim faptul ca pentru crampe, caldura este cel mai bun remediu, acum oamenii care au probleme intestinale pot scapa de acestea cu ajutorul sucului de aloe vera. Poti scapa de crampe, gaze, diaree si balonare.

Plantele ca plantele, insa si medicul are rostul lui

Ideal ar fii sa nu folosim medicamente in aceste situatii, sa incercam pe cale naturala mai intai. Daca vedeti ca nu exista ameliorare mergeti totusi la medic fara sa stati pe ganduri. Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc pentru noi toti, asa ca nu e loc de gresala aici.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here