SHARE

Vacantele in familie intotdeauna au fost prilej de bucurie pentru toata lumea, nu numai pentru parinti. Copiii sunt si ei destul de privilegiati, iar atunci cand acestia aud de cuvantul “mare”, cu siguranta se bucura destul de mult. Cu toate acestea, daca te incumeti sa te duci cu copiii la mare, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple astfel incat totul sa fie bine.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont cand te duci cu copiii la mare se rezuma la mancare. Aveti mare grija de unde cumparati de mancare pentru ca peste tot sunt vanzatori ambulanti ce vand de la hamsii pana la porumb fiert. Nimeni nu garanteaza insa siguranta alimentara de la acestia, asa ca aveti mare grija. Incercati sa cumparati alimente numai de la surse de incredere si daca este posibil, luati cu voi de acasa mancare gatita. Fiti foarte atenti si la termenul de valabilitate atunci cand va hotarati sa cumparati ceva din magazin iar daca va decideti sa cumparati legume si fructe, spalati-le bine inainte de a le consuma. Evident, nu suna a reguli speciale, insa sunt destul de reale si trebuie luate in calcul peste tot, nu doar la mare.

Desi va duceti la mare ca sa va bronzati, nu trebuie sa exagerati cu razele periculoase. Trebuie sa stiti ca veti avea nevoie de o crema pentru protectie solara cu un factor SPF de minim 30. Copiii vor avea nevoie de o crema cu SPF minim 50 pentru ca au pielea mult mai sensibila. Crema se aplica intotdeauna inainte de a iesi din casa pentru a avea timp sa fie absorbita de piele. Aveti grija sa va dati cu crema din 2 in 2 ore daca faceti baie in mare sau daca transpirati abundent.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here