SHARE

Sistemul imunitar ramane prima defensiva impotriva virusilor si al invectiilor iar atunci cand suntem bolnavi si administram antibiotice chimice, sistemul nostru imunitar incepe sa se subrezeasca. Cum putem evita acest lucru? Ei bine, putem combinta 7 ingrediente intr-un singur compus si astfel putem scapa pe cale naturala de gripa si raceala.

7 ingrediente pentru un antibiotic natural:

  1. Otet din cidru de mere. Din cauza faptului ca acesta contine acid acetic si acid malic este un puternic antiviral. Contine multe substante precum sodiu, fosfor, potasiu, calciu, fier si magneziu, vitamine precum vitamina A, B6, C, E si multe altele.
  2. Usturoi. De mii de ani usturoiul se foloseste pentru tratarea diverselor afectiuni. Acesta produce un puternic antibacterian si antiviral numit alicina.
  3. Ghimbir. Aceasta radacina este foarte aromata si bogata in uleiuri esentiale si compusi fenolici.
  4. Hreanul. Pe langa faptul ca are un gust foarte intepator, hreanul a fost baza multor studii de laborator in urma carora s-a demonstrat faptul ca este un antibiotic in adevaratul sens al cuvantului.
  5. Ceapa. La fel ca si usturoiul, ceapa este folosita de mii de ani in combaterea inflamatiilor si in vindecarea infectiilor.
  6. Ardei iute Habanero. Este una dintre cele mai picante plante legume de pe planeta si contine capsaicina, care stimuleaza circulatia sangelui prin organism.
  7. Turmeric. Desi nu toata lumea il foloseste, turmericul este unul dintre cele mai bogatre in nutrienti plante ce cresc in pamant. Acesta are proprietati vindecatoare incredibile din cauza compusilor curcuminoizi.

Ei bine, aceste ingrediente amestecate dau cel mai puternic antibiotic natual cere se poate obtine din plante. Puteti sa il incercati, insa numai in cazul in care nu exista o problema grava de sanatate care sa necesite totusi medicamente.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here