SHARE

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii credeau ca pietrele ascund energii puternice dar benefice omului. Astfel, a aparut feng shui-ul, care se foloseste de asemenea pietre pentru a imbunatati calitatea unei camere oarecare, nu conteaza ca e birou sau dormitor. In cele ce urmeaza, o sa enumeram si noi unele dintre cele mai puternice pietre folosite in Feng Shui.

  • Cuartul transparent. Despre el se spune ca ar fi un cristal pur ce purifica la randu-i energiile din jur. Este o piatra capabila sa aduca armonie in casa si poate fi asezat oriunde. Singura interdictie daca ii putem spune asa, se refera la faptul ca nu trebuie sa il pui prea aproape de pat. Este foarte purtat si in bijuterii de asemenea.
  • Cuartul roz. Se crede ca ar avea proprietati de vindecare. Ar fi capabil sa atraga dragostea si poate vindeca ranile sufletului. Foarte folosit de cei care au suferit recent in dragoste. Poate fi amplasat in centrul camerei, nu exista interdictii. Poate fi pus chiar si in camera copilului, purtat de asemenea in coliere sau alte feluri de bijuterii.
  • Ametistul. Este unul dintre putinele cristale capabile sa alunge energiile negative si poate fi pus oriunde, de la dormitor pana la masina. Transforma spatiul intr-unul primitor si ajuta la linistire, calmare. Este piatra care te vindeca de intoxicatii, in greaca ametist inseamna piatra care te vinde ca intoxicatii.
  • Purifica energiile, protejeaza si ajuta energia dragostei. Mesajul jadului este “Iubeste-te si accepta-te asa cum esti!”. Unde poate fi amplasat? Ei bine, de exemplu, poti amplasa o rata mandarin din jad pentru energia dragostei in sud-vest, sau un pi yao din jad pentru prosperitate in sud-est. Un Budda din jad poate fi un excelent obiect de decor, dar si remediu feng shui pentru intelepciune.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here