SHARE

Cu siguranta gandul acesta se afla in mintea oricarei gospodine. Toata lumea isi doreste sa aiba o casa cat mai cuarta si cat mai bine pusa la punct, pentru ca ne bazam inca pe vechea zicala conform careia omul sfinteste locul. Nu de putine ori am fost prin casele altora si am constata faptul ca acestea arata la fel ca si omul, ori foarte curate, ori foarte murdare sau dezordonate.

Intrebarea de baza este cum mentinem curatenia la cote maxime fara sa incercam masuri extreme? Pai, in primul rand, este mult mai simplu sa faci curatenie mai des si mai putin de cat sa stai ore bune sa cureti o data pe saptamana. Ideea e destul de simpla, o casa care nu apuca sa se murdareasca, nu va fii niciodata murdara, nu? Ei bine, daca gatesti curata imediat bucataria chiar dupa ce ai terminat treaba, nu lasa de pe o zi pe alta.

De asemenea, ordinea in bucatarie poate sa te scuteasca de multa munca si multa bataie de cap. Nu aduce in bucatarie lucruri pe care nu le folosesti, se vor umple de grasime si vei fii nevoit sa le cureti. Pastreaza in bucatarie doar lucruri pe care le folosesti. Stiu o gramada de oameni care au obiceiul sa ia din dormitor si din sufragerie o gramada de lucruri si sa le lase prin bucatarie, intrucat bucataria este pentru multi dintre noi locul in care petrecem cel mai mult timp.

Daca stam sa ne gandim mai bine, cam acestea ar fi sfaturile pentru o casa mai curata. Deci, curatati mai des si evitati sa tineti prin bucatarie obiecte pe care le veti folosi ulterior.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here