Desi femeile sunt in stare sa cumpere absolut tot ce vad intr-o vitrina si le place, trebuie sa amintim faptul ca magazinele si buticurile din oras nu sunt intotdeauna cele mai recomandate locatii de unde sa cumperi incaltaminte de calitate. Incaltamintea, mai ales cea pentru sezonul rece nu trebuie sa fie de proasta calitate si chiar daca traim in tara lui ieftin si mult, trebuie sa incercam pe cat posibil sa ridicam standardul de calitate si sa ne cumparam lucruri de care sa putem fi siguri ca le vom folosi si peste doi ani, trei ani, patru ani chiar…

Ghetutele pentru iarna, la mare cautare zilele acestea. Asigurati-va ca sunt de calitate

Sora mea de exemplu a cumparat de pe www.otter.ro o pereche de ghetute in urma cu doi ani si le mai are si acum. Se fac trei ierni de cand le tot poarta in vreme ce prietena mea isi cumpara cate o pereche din bazar in fiecare iarna, intrucat cedeaza. Si intrebarea mea este una cat se poate de simpla: ce rost are sa faci cate un drum in fiecare an sa iti cumperi cate o pereche cand poti sa iti cumperi una care sa te tina doi sau chiar trei ani? Adica eu am o pereche de papuci care m-au tinut trei ani frate, trei ani si sunt doar niste papuci… Asta inseamna calitate si asta inseamna sa cumperi cu cap.

Otter, producatorul numarul 1 in Romania de incaltaminte de calitate pentru femei

Click aici pentru incaltamintea Otter de calitate despre care va povesteam mai devreme. Femeile cu siguranta vor gasi acolo ceva care sa le placa intrucat Otter nu este o marca no name Made in China. Nu, este o firma de renume care si-a castigat locul in topul celor mai calitativi producatori de incaltaminte din Romania. Au ei ghinionul ca in tara asta nu se vrea calitate deocamdata, insa cu timpul acest lucru se va schimba. Poate si faptul ca nu sunt bani tin aparent lucrurile in loc. Cea mai buna incaltaminte pentru femei o veti gasi la Otter si cred ca nu exista motive inafara de propria mentalitate care sa impiedice achizita de incaltaminte de calitate.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here