Spatiile mari, spre deosebire de cele personale si mult mai restranse, au nevoie de o monitorizare profesionista, pentru ca fiecare moment sa fie inregistrat la o calitate ridicata, pentru a solutiona diversele probleme care pot aparea in aceste zone. Camerele de supraveghere reprezinta una dintre solutiile ideale pentru monitorizarea eficienta a unor spatii, dar si acestea sunt de nenumarate tipuri si calitati, potrivite pentru circumstante diferite.

In cazul zonelor cu o suprafata mai mare, sunt necesare, asadar, camere de cea mai buna calitate, care pot monitoriza eficient fiecare spatiu al zonelor destinate lor si care au o putere mult mai mare de focalizare si de zoom decat o camera obisnuita care cerceteaza, de obicei, la doar cativa metri distanta. Camerele speed dome sunt, asadar, solutia pentru zonele foarte intinse si cladirile cu o suprafata foarte mare, precum mall-urile, pentru ca sunt foarte versatile, au sistem PTZ, care le permite o mobilitate excelenta si au o posibilitate de zoom uriasa, fara a pierde din calitatea imaginii.

Proprietarii acestor spatii pot sa caute un magazin cu produse de calitate, de unde sa achizitioneze camere speed dome la un pret optim si care pot monitoriza cu eficienta maxima intreg spatiul pe care il detin. In functie de modelul de camera speed dome de exterior pe care il puteti alege de pe a2t.ro, proprietarul unui astfel de spatiu poate cauta intr-un magazin anumite specificatii, insa cel mai simplu poate apela la un magazin online de incredere. Aici va gasi toate informatiile despre camera speed dome pe care doreste sa o achizitioneze, dar si numeroase modele dintre care sa aleaga exact ce se pliaza pe necesitatile sale.

camera-de-supraveghere-speed-dome-ahd-720p-444

Unde poate fi folosita la maximul de eficienta o camera speed dome?

Asa cum a mai fost precizat, exista numeroase spatii cu o suprafata mare care au nevoie de o monitorizare eficienta precum cea a camerelor speed dome de exterior. Cateva dintre spatiile tinta pot fi oricare dintre urmatoarele:

  • Parcari – locul in care se pot petrece destul de multe accidente sau avarii ale masinilor parcate si care au nevoie de camere profesioniste, precum camerele speed dome, pentru a le monitoriza cu atentie
  • Mall-uri – un spatiu comercial si de divertisment unde exista un flux foarte mare de oameni. In cazul in care sunt comise infractiuni sau se petrec accidente, acestea pot fi observate cu multa usurinta de o camera speed dome, datorita mobilitatii incredibile a acestora
  • Universitati si campusuri universitare – spatiile populate de tineri, care trebuie monitorizati cu atentie pentru a se interveni in cazul in care exista altercatii sau alte activitati precum acestea, ce pot avea un impact negativ asupra studentilor
  • Zone cu un trafic mare de calatori (aeroport, gara, port, metrou) – zonele cu un trafic intens zilnic, deoarece sunt populate de calatori in permanenta, ceea ce conduce la usurinta cu care se pot produce infractiuni sau se pot comite diverse fapte ilegale

In cazul in care proprietarii unor spatii precum cele de sus, dar si altele, de mari intinderi, personale sau comerciale, doresc sa instaleze camere speed dome pentru exterior sau interior, pot apela oricand la Atu Tech. Acesta este un magazin online care le propune tuturor celor interesati de un sistem eficient de monitorizare o solutie moderna prin intermediul camerelor speed dome.

Magazinul online Atu Tech se poate ocupa si cu asistenta tehnica, dar si cu montarea propriu-zisa a acestor echipamente, in zonele mentionate pe site, pentru ca instalarea acestor camere speed dome sa se produca in parametri calitativi, dar si cat mai bine pozitionat posibil. O camera speed dome poate fi diferenta intre o monitorizare profesionista si una facuta de amatori.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here