Perfectiunea nu exista. Este doar un concept inventat de noi oamenii pentru a avea un tel catre care sa tindem. In ceea ce priveste femeia, bineinteles ca nu exista femeia perfecta in realitate. Exista doar in mintea noastra de barbati care cautam anumite tipare in femeile de zi cu zi. Cele care se potrivesc gusturilor – tiparelor noastre, le consideram perfecte sau aproape perfecte. Bineinteles ca in realitate nu sunt perfecte si unora poate li se pare ca au defecte ceea ce noi vedem calitati. Asa sunt oamenii, diferiti. Nu cred ca exista doi oameni identici, sa aiba aceleasi gusturi, asa ca preferintele difera.

Barbatii apreciaza destul de mult nasul grecesc. Femeile care au un asemenea nas au o constructie a fetei destul de placuta. De asemenea, curbele rubensiene desi aparent sunt defecte, sunt destul de atragatoare pentru barbati. Barbatii mai sunt atrasi de sanii mici. Chestia asta cu silicoanele si cu sanii mari e recent aparuta si nu intruchipeaza perfectiunea absoluta. E doar viziunea unora. De asemenea, se spune ca barbatii sunt foarte atrasi de femeile care se machiaza strident si mult. Nu-i deloc adevarat. Exista multi barbati care apreciaza naturaletea la o femeie.

Dantura perfecta este un lucru pe care toate femeile si le doresc, insa nu are nici o importanta ca au dintii perfect drepti si perfect aliniati. Barbatii nu sunt atrasi de dintii unei femei si cred ca nu intereseaza pe prea multi acest aspect. Si lista poate continua. Femeile de multe ori exagereaza cu aranjatul si cu aspectul fizic. Nu e nevoie sa arati ca un veritabil top model ca sa fii atragatoare pentru un barbat. Fii cat mai naturala si cred ca totul va fii in regula.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here