SHARE

Toate femeile au probleme cu caderea parului, insa nu toate au probleme de sanatate. Caderea parului este un lucru pe care toate incearca sa il evite, insa nimeni nu prea reuseste si asta din cauza faptului ca nu pot identifica exact natura problemei. Parul poate sa cada din motive din cele mai diverse, de la sarcina pana la o carenta de vitamine in organism. Cu toate acestea, exista un tratament destul de ieftin care poate ameliora situatia in cazul in care nu discutam despre o afectiune ceva mai grava.

Ceapa rosie este alimentul recomandat de specialisti pentru a stopa caderea parului. Vi se pare ciudat? Ei bine se pare ca aceasta ceapa are puternice proprietati antibacteriene care ajuta la reducerea riscului de aparitie a infectiilor la nivelul scalpului.

Radacinile firelor de par  vor fi sanatoase si astfel caderea parului va fi foarte mult diminuata. Sa nu va asteptati ca folosind ceapa rosie sa nu mai pierdeti niciodata vre-un fir, caderea parului este un proces natural care se intampla tuturor zilnic…  Discutam doar despre cazurile in care caderea parului este mult mai abundenta fata de normal…

Pentru a folosi ceapa in combaterea cadetii parului trebuie doar sa obtineti un suc din aceasta leguma. Puteti face acest lucru fierband cateva cepe vreo cateva minute, minim 10, apoi strecurati si opriti zeama. Cu acea zeama trebuie sa va spalati pe cap o data la 3 zile. Desi poate mirosul este ceva mai greu de suportat, trebuie sa faceti un sacrificiu si sa stati cu sucul pe cap cel putin 24 de ore. Nu clatiti cu sampon dupa, ca n-ati facut nimic asa…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here