SHARE

Problema cu dietele se rezuma la un aspect destul de enervant: totul se poate duce pe apa sambetei daca nu esti atenta ce bei si ce mananci. Da, trebuie sa fii foarte atenta si la ce bei pentru ca exista multe bauturi ce pot sa te ingrasa in loc sa te ajute sa dai jos kilogramele inestetice. In cele ce urmeaza o sa tratam si noi aceasta problema, a bauturilor pe care nu trebuie sa le consumati in timpul unei diete…

Sa incepem cu inceputul, adica cu otrava: sucurile carbogazoase. Am mai discutat noi in trecut despre aceste sucuri si am ajuns la concluzia ca sunt cea mai nenorocita bomba chimica pe care o poti introduce in corpul tau. De fapt, stim cu totii faptul ca nici macar sucurile vandute drept naturale in magazine nu sunt naturale. Singurele sucuri naturale sunt cele facute la storcator in propria casa.

Energizantele… Trebuie eliminate din vietile tuturor, indiferent ca oamenii sunt sau nu la dieta. Dupa sucurile carbogazoase, energizantele ocupa locul secund in topul celor mai rele bauturi pe care le poti consuma in general, nu doar la dieta. Daca te pune sfatul sa bei energizante cand esti la dieta, clar s-a zis cu tot ce se tine de eforturile tale de a scapa de toxine si de a avea un organism curat cat de cat…

De asemenea cocktailurile trebuie si ele eliminate din planurile noastre atata timp cat avem pretentia sa slabim. De ce? Pentru ca au foarte dar foarte multe calorii, chiar daca nu par. De exemplu, un cocktail White Russian ce contine vodka+frisca, are atentie, nici mai mult nici mai putin de 715 calorii… Mai ca nu iti vine sa crezi cand vezi acea cifra… Deci, clar evitati orice tip de cocktail.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here