SHARE

Cu totii ne dorim o viata cat mai lunga si din pacate, stim ca simpla alimentatie nu ne va aduce suta de ani. Trebuie sa ducem o viata sanatoasa atat din punct de vedere al alimentatiei cat si din punct de vedere spiritual. Daca in articolele trecute am discutat despre diverse moduri de a prelungi viata din alimentatie, in cele ce urmeaza o sa abordam un subiect legat de spiritualitate.

Cum putem prelungi viata prin cateva sfaturi spirituale? Haideti sa aflam…

Cel mai important este echilibrul, insa atunci cand incerci sa devii prea echilibrat si gandesti prea multi, iti risipesti energia. Trebuie sa incerci sa ajungi la un anumit nivel de echilibru care sa iti permita sa iei deciziile fara sa stai prea mult pe ganduri. De asemenea, nu trebuie nici sa vorbesti prea mult. Cei mai interesant oameni sunt aceia care tac si fac, asa ca trebuie sa ai grija la acest aspect. Vorba multa nu face altceva de cat sa te epuizeze psihic si sa te faca sa iti risipesti energia.

Pauzele in timpul muncii sunt de asemenea foarte importante. Intr-o ora, trebuie sa ai macar 10 minute de pauza, altfel pierzi controlul, te supra-soliciti. E bine sa mai schimbi din cand in cand peisajul si sa te relaxezi, sa dai drumul tensiunii din minte si din trup. Cel putin 10 minute dintr-o ora de munca trebuie sa fie de repaus si de odihna..

Mare atentie cu supararile. Supararile sunt cele care te macina de viu si trebuie sa incerci pe cat posibil sa incerci sa nu te superi pentru orice aiureala. Ficatul este cel care incaseaza toate loviturile astea date de suparari, asa ca incercati sa nu puneti la suflet tot.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here