Reparatia unul laptop presupune o operatiune alambicoasa si destul de migaloasa. Cunosc multi oameni care desi se pricepeau sa inlocuiasca o placa video dintr-un desktop, nu erau in stare sa scoata o placa de baza dintr-un laptop fara sa strice ceva. De fiecare data cand cineva care nu se pricepe isi baga mainile intr-un laptop, se lasa cu cleme rupte, fire dezlipite si asa mai departe…

Asadar, cand aveti de reparat un laptop, mergeti cu el intr-un service autorizat. Acolo veti intalni niste oameni care cu asta se ocupa toata ziua si care vor reusi sa repare, nu sa strice. De asemenea, ar fi foarte indicat sa cautati cel mai bun service laptop Bucuresti, sa mergeti pe recomandarile internetului, nu pe cele personale. Cei de la salut-it.ro mi se par cei mai seriosi in acest domeniu.

Bineinteles, scriu acest articol pentru ca mi-am dat seama de faptul ca foarte multi detinatori de laptop au impresia ca nu e mare scofala sa repari un asemenea dispozitiv. Cunosc destule povesti de asemenea indivizi care s-au apucat sa isi schimbe singuri placile de baza si cand au terminat de montat totul nu numai ca nimic nu era functional, insa le-au ramas si suruburi/piese in plus…

Asadar, fratilor, lasati prostiile si mergeti cu laptopurile intr-un service autorizat chiar daca o sa fiti nevoiti sa scoateti bani din buzunar. Intelegeti si voi faptul ca nu ne putem pricepe la absolut orice chiar daca suntem romani si avem o asemenea mentalitate. Suntem obisnuiti sa reparam orice gratis, insa nu cred ca ne pricepem si la electronica atat de avansata.

Oricum, tineti cont de faptul ca daca veti opta pentru a incerca sa reparati de unii singuri un laptop riscati sa il stricati de tot, asa ca mai bine evitati paguba totala si optati pentru garantia lucrului bine facut. Acuma voi stiti daca se merita sau nu investita in reparatie. Daca laptopul este de-o varsta cu istoria, cel mai probabil o sa fie reparatia mai costisitoare de cat pretul laptopului in sine.

Am spus de multe ori faptul ca in ziua de azi nu se mai merita sa investesti in tehnologie veche, deja depasita, asa ca trebuie sa analizati oricum dinainte situatia daca nu cumva e mai bine sa cumparati un laptop nou in loc sa il reparati pe cel vechi. Fiecare stie ce are de gand si ce anume isi doreste de la laptopul sau, asa ca in cazul in care va hotarati sa il reparati, mare atentie unde il duceti.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here