SHARE

Vederea este cel mai important simt dintre toate si trebuie sa avem grija dea ea pe cat posibil. Totusi, exista cateva modalitati destul de banale prin care iti poti strica ochii fara sa iti dai seama. Vom discuta putin in cele ce urmeaza despre acest aspect si vom da cateva exemple de moduri in care te poti trezi peste noapte cu diverse boli de ochi de care cu greu mai poti scapa…

Ochelarii de soare cu protectie UV sunt foarte indicati atunci cand soarele straluceste foarte puternic. Putini sunt cei care aleg sa se protejeze in acest mod si din pacate, vederea lor este afectata cu timpul din cauza razelor ultraviolete. Cataracta este doar una dintre bolile de ochi care pot sa apara din cauza acestor expuneri prelungite la raze puternice solare.

De asemenea, picaturile de ochi folosite necorespunzator pot sa iti cauzeze pe termen mediu si lung mai multe probleme de cat beneficii. Daca folositi foarte intens picaturile veti reusi sa iritati ochii in loc sa reduceti inflamatia. Stiu ca toata lumea doreste sa aiba ochi frumosi, insa trebuie sa fim cu mare bagare de seama atunci cand luam decizii in ceea ce priveste administrarea de picaturi. Mare atentie la ce anume bagati in ochi.

Ochii uscati sunt inca un motiv pentru care puteti strica vederea pentru ca tratamentele folosite in acest caz contin niste substante care pe termen lung nu fac altceva de cat sa irite. Acesti lubrifianti trebuie evitati si ar fi mai bine sa va indreptati atentia catre lacrimile artificiale. Trebuie sa existe o solutie prin care sa evitati sa mai puneti in ochi conservanti sau orice alt timp de substanta iritanta.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here