SHARE

M-am gândit de curând să aflu care sunt cele mai căutate televizoare relativ la bugetul alocat pentru achiziționarea acestora. Studiind majoritatea magazinelor online am ajuns la concluzia că televizoarele de buget sub prețul de 1500 lei sunt cele mai comercializate.

Așadar se pare că în general lumea caută televizoare cât mai ieftine pe care să le poată înlocui cu ușurintă pe viitor atunci când se schimbă tehnologie, sau când se defectează.

Deși televizoarele Ultra HD s-au ieftinit foarte mult, încă nu este timpul lor pe de-o parte pentru că majoritatea caută un televizor cu funcții de bază pentru a privi posturile TV, și pe de altă parte cunoscătorii știu că televizoarele UHD mai ieftine au un input lag destul de mare, fapt pentru care nu oferă o experiență tocmai plăcută pentru a fi folosite ca și monitor.

În ultima perioadă o foarte mare creștere au avut-o televizoarele Smart, unul din motive fiind tendința de a înlocui posturile TV plictisitoare, cu conținutul multimedia de pe internet. De asemenea dacă ne gândim că doar câteva posturi TV sunt Full HD, iar majoritatea emit sub calitatea HD, nu prea putem folosi un televizor Full HD la adevărata lui calitate decât din alte surse.

Trendul către televizoarele Smart este susținut și prin lansarea serviciului Netflix în Romania, care deși încă se află la început de drum, deja foarte multe magazine online au pus eticheta Netflix pe televizoarele compatibile cu acest serviciu.

Spre deosebire de anul 2014 când televizoarele Smart erau încă la început de drum, având sisteme de operare și hardware care se mișcau foarte greu, anul 2015 a adus platformele Smart la un alt nivel, satisfăcător atât din punct de vedere al performanței cât și ca preț.

Probabil că și anul acesta atenția va fi concentrată tot pe televizoarele Smart de buget, care vor face un pas în plus în ceea ce privește performanța, ceea ce o să convingă și pe cei care până acum nu vedeau o variantă viabilă în postura unui astfel de device.

 

S-ar putea să îți placă și...

Poți cumpăra de pe internet cele mai calitative veșminte bisericești... Să fii preot în România este destul de frumos, cu toate că în ultima vreme biserica pare să aibă parte de foarte multă cârteală. Sunt destul de mulți cei care spun că preoții din ziua de azi nu mai au...
3 caracteristici esențiale ale mobilei pentru tineret Probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat dacă ar trebui să cumpărați mobilă de dormitor pentru tineret pentru ai voștri copii ce au cam crescut în ultima perioadă sau dacă merită investiția într-o ...
Tenerife- destinația perfectă pentru un concediu de neuitat Cum gradele în termometre încep să se înmulțească vertiginos, cum puține zile ne mai despart de prima lună oficială de vară, e clar că și gândul la concediu începe să ne zboare din ce în ce mai des. D...
Esti pregatit sa coci cozonacii de Craciun? Daca nu, analizeaza oferta... Sarbatorile de Iarna sunt asteptate cu ardoare, de cei mari si cei mici, deopotriva, pentru ca reprezinta un moment din an al cadourilor, al fericirii, al timpului petrecut cu cei dragi si al mancarur...
De unde cumparam cele mai bune gps-uri? In primul rand, ca sa cumperi un gps, trebuie sa constati daca ai nevoie de asa ceva. Gps-ul este un bun indrumator in calatorie si din punctul meu de vedere merita toti banii, indiferent ca optezi pe...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here