SHARE

M-am gândit de curând să aflu care sunt cele mai căutate televizoare relativ la bugetul alocat pentru achiziționarea acestora. Studiind majoritatea magazinelor online am ajuns la concluzia că televizoarele de buget sub prețul de 1500 lei sunt cele mai comercializate.

Așadar se pare că în general lumea caută televizoare cât mai ieftine pe care să le poată înlocui cu ușurintă pe viitor atunci când se schimbă tehnologie, sau când se defectează.

Deși televizoarele Ultra HD s-au ieftinit foarte mult, încă nu este timpul lor pe de-o parte pentru că majoritatea caută un televizor cu funcții de bază pentru a privi posturile TV, și pe de altă parte cunoscătorii știu că televizoarele UHD mai ieftine au un input lag destul de mare, fapt pentru care nu oferă o experiență tocmai plăcută pentru a fi folosite ca și monitor.

În ultima perioadă o foarte mare creștere au avut-o televizoarele Smart, unul din motive fiind tendința de a înlocui posturile TV plictisitoare, cu conținutul multimedia de pe internet. De asemenea dacă ne gândim că doar câteva posturi TV sunt Full HD, iar majoritatea emit sub calitatea HD, nu prea putem folosi un televizor Full HD la adevărata lui calitate decât din alte surse.

Trendul către televizoarele Smart este susținut și prin lansarea serviciului Netflix în Romania, care deși încă se află la început de drum, deja foarte multe magazine online au pus eticheta Netflix pe televizoarele compatibile cu acest serviciu.

Spre deosebire de anul 2014 când televizoarele Smart erau încă la început de drum, având sisteme de operare și hardware care se mișcau foarte greu, anul 2015 a adus platformele Smart la un alt nivel, satisfăcător atât din punct de vedere al performanței cât și ca preț.

Probabil că și anul acesta atenția va fi concentrată tot pe televizoarele Smart de buget, care vor face un pas în plus în ceea ce privește performanța, ceea ce o să convingă și pe cei care până acum nu vedeau o variantă viabilă în postura unui astfel de device.

 

S-ar putea să îți placă și...

Vinuri alese Romania are o traditie exceptionala in ceea ce priveste vinul. In primul rand, trebuie sa ne aducem aminte cata industrie exista pe vremea lui Ceausescu in jurul acestei traditii. Pentru unii nu sunt ...
Centrala termică în condensație – soluția pentru încălzirea casei ce-ț... Întotdeauna ne-am dorit independență în ceea ce privește încălzirea locuinței și din păcate nu de multe ori am reușit să o și obținem. De când au apărut aceste centrale termice în condensație însă, lu...
Lista de dorinte pentru Black Friday: pensulele de machiaj Makeup-ul nu este un moft, ci uneori este un necesar. Acesta acopera imperfectiuni, este un aliat perfect pentru a avea mai multa incredere si stapanire de sine. Orice femeie stie ca in puterea machia...
Ce parere ai despre cumpararea rochiilor online? Invata cum sa le aleg... Anul e de abia la inceput si te gandesti probabil la toate evenimentele la care vei participa. Nu doar atat, te gandesti si la garderoba ta, care trebuie reinnoita in fiecare an, mai ales in departame...
La Provincia, brandul lui Iustin Paraschiv – noul sponsor al CS UNIVE... Echipa din Bănie merge din ce în ce mai bine. După ce a obținut niște rezultate foarte bune în actualul sezon, iată că au început să apară și sponsorii. La Provincia, un brand ce aparține companiei Ca...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here