SHARE

M-am gândit de curând să aflu care sunt cele mai căutate televizoare relativ la bugetul alocat pentru achiziționarea acestora. Studiind majoritatea magazinelor online am ajuns la concluzia că televizoarele de buget sub prețul de 1500 lei sunt cele mai comercializate.

Așadar se pare că în general lumea caută televizoare cât mai ieftine pe care să le poată înlocui cu ușurintă pe viitor atunci când se schimbă tehnologie, sau când se defectează.

Deși televizoarele Ultra HD s-au ieftinit foarte mult, încă nu este timpul lor pe de-o parte pentru că majoritatea caută un televizor cu funcții de bază pentru a privi posturile TV, și pe de altă parte cunoscătorii știu că televizoarele UHD mai ieftine au un input lag destul de mare, fapt pentru care nu oferă o experiență tocmai plăcută pentru a fi folosite ca și monitor.

În ultima perioadă o foarte mare creștere au avut-o televizoarele Smart, unul din motive fiind tendința de a înlocui posturile TV plictisitoare, cu conținutul multimedia de pe internet. De asemenea dacă ne gândim că doar câteva posturi TV sunt Full HD, iar majoritatea emit sub calitatea HD, nu prea putem folosi un televizor Full HD la adevărata lui calitate decât din alte surse.

Trendul către televizoarele Smart este susținut și prin lansarea serviciului Netflix în Romania, care deși încă se află la început de drum, deja foarte multe magazine online au pus eticheta Netflix pe televizoarele compatibile cu acest serviciu.

Spre deosebire de anul 2014 când televizoarele Smart erau încă la început de drum, având sisteme de operare și hardware care se mișcau foarte greu, anul 2015 a adus platformele Smart la un alt nivel, satisfăcător atât din punct de vedere al performanței cât și ca preț.

Probabil că și anul acesta atenția va fi concentrată tot pe televizoarele Smart de buget, care vor face un pas în plus în ceea ce privește performanța, ceea ce o să convingă și pe cei care până acum nu vedeau o variantă viabilă în postura unui astfel de device.

 

S-ar putea să îți placă și...

5 obiecte promoționale cu care-ți poți bucura angajații în cadrul unui... Dacă ai fi întrebat pe cei din jur în urmă cu vreo 10 ani ce este acela un team building, probabil nimeni nu ar fi știut. Acest concept prin intermediul căruia se unesc echipele din cadrul companiilor...
Uscatoare de maini pentru igiena perfecta in industria alimentara Industria alimentara este cea care se asigura ca primim aportul necesar de alimente, indiferent de natura lor, solida sau lichida. Pentru ca toate alimentele, indiferent de starea in care se afla treb...
Spune-i ca-i frumoasa si eleganta, dar mai ales arata-i asta! Ma uit in jurul meu si de multe ori regret ca traiesc in tara asta. Sunt de parere ca femeile in ziua de azi sunt atat de putin apreciate si nu inteleg de ce. Poate ca sentimentele sunt mult schimbate...
Mai gasim produse naturale in magazine? Pe masura ce avansam ca societate, ne inconjuram tot mai mult de chimicale. E drept ca si poluarea planetei in continua crestere necesita mai multe alimente si o industrie mai puternica in acest sens,...
Cum te poate ajuta o curățătorie chimică de haine din București să fac... Timpul – un concept inventat de noi, oamenii, cu multă vreme în urmă, pentru a ne organiza mai bine. Am inventat secunda, minutul, ora, luna, anul, iar pe măsură ce avansăm ca societate ne dăm seama c...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here