Femeile din ziua de azi sunt foarte curioase, foarte atente, însă de multe ori nici măcar ele nu sunt capabile să descifreze gesturile, să pună cap la cap anumite vorbe, să își dea seama de anumite semnale care să le certifice faptul dacă un anumit bărbat simte ceva pentru ele. Ei bine, dacă ești una dintre acele femei, în cele ce urmează vei afla ce anume trebuie să urmărești, la ce anume să fii atentă pentru a reuși să înțelegi dacă un bărbat simte ceva pentru tine sau nu.

Urmărește cât de des te sună sau cât de des te caută să stea de vorbă cu tine pe Facebook, WhatsApp, etc. Femeile cred în relația de prietenie dintre un bărbat și o femeie, însă în mintea bărbatului nu există așa ceva. Cu cât te caută mai des doar ca să vorbească cu tine, cu atât te place mai mult. Este cel mai important semnal că cineva te place.

Atunci când vorbește cu tine își face multe complimente și te laudă continuu. Atunci când placi pe cineva e destul de dificil să nu scoți asta în evidență involuntar. Deși toate sunteți obișnuite cu complimente zilnic pe Facebook, urmărește puțin conversațiile și vezi dacă îți aduce și alte complimente față de cele clasice „frumoasă” sau „foarte frumoasă” de pe Facebook.

Dacă vine la tine cu mici cadouri, poți să fii sigură că te place. În ziua de azi bărbații sunt departe de acei gentlemeni ai anilor 80-90. Nu dăruiesc nimic fără motiv de cât dacă dați din întâmplare peste Domnul Generozitate. Altfel, nu cred că vă va aduce nimeni nimic… Un bărbat care dăruiește clar vrea să atragă atenția asupra unor aspecte destul de interesante

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here