SHARE

Atunci când vine vorba despre propriul ten, femeile sunt foarte atente cu produsele de îngrijire, cu cosmeticele. Sunt dispuse să investească o avere în cosmetice de calitate care să le ajute să obțină acel ten impecabil pe care îl văd doar prin filme sau prin ședințele foto ale manechinelor profesioniste. Ei bine, dacă v-aș spune că puteți avea un asemenea ten doar din alimentație?

Se spune că suntem ceea ce mâncăm iar în cele ce urmează o să facem un top cu cele mai benefice alimente pentru un ten perfect. Este vorba despre legume, fructe dar si produse complexe precum ciocolata. Evident, foarte puține femei cunosc efectele alimentelor asupra tenului, motiv pentru care majoritatea sunt împinse de la spate să cumpere produse cosmetice în loc să adopte un stil de viață mai sănătos.

3 alimente pentru un ten sănătos

  1. Ardeiul gras – este recomandat să îl consumași crud, în salate pentru că este foarte bogat în vitamina C. De asemenea, conține și foarte multe fibre ce îmbunătățesc circulația sângelui. În plus, nutrienții din ardeiul gras roșu sunt un dușman de seamă al acneei.
  2. Ciocolata neagră – mare atenție, doar despre ciocolata neagră este vorba. Este saturată cu acizi grași care o să ofere un luciu aparte pielii. Trebuie să aibă minim 80% cacao și deși multora o să li se pară amară, vă asigur că este foarte benefică pentru piele.
  3. Somonul – deși este considerat o delicatese, este metoda cea mai benefică pentru a combate stresul. Știm cu toții faptul că stresul duce la efecte negative vizibile asupra organismului iar eliminarea acestuia o să ofere un ten mult mai de calitate.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here