SHARE

Mahmureala este o problemă cu care toată lumea s-a confruntat la un moment dat al vieții lor. E drept, unii mai des, alții mai rar. Dar când apare? Cum o alungăm? Că nu prea există remedii prin farmacii sau dacă există sunt șanse mici să aibă efectele pe care se laudă că le-ar avea. Ei bine, aici intervin remediile naturale, transmise prin viu grai de la beție la beție, de la petrecere la petrecere.

Despre 3 asemenea remedii vom discuta și noi în cele ce urmează. Evident, pentru unii s-ar putea să funcționeze, pentru alții nu prea, depinde de la persoană la persoană, până nu încerci nu o să vezi exact. Știu că o să vi se pară destul de bizare în cazul în care nu le aveți cu beția, dar pentru cei care sunt mahmuri destul de des s-ar putea să îi ajute și să îi încurajeze să le încerce în cazul în care nu au auzit de cele 3 mari remedii naturale.

3 remedii naturale pentru mahmureală

Sucul de castravete. Sucul de castravete ajută celor mahmuri pentru că … nu știu. Nu știe nimeni. Dacă știa probabil că exista până acum un medicament care să ajute. E clar că până în acest moment nimeni nu știe de ce apare mai exact mahmureala sau cum poate fi tratată.

Murăturile. Hai că asta e veche de când lumea, trebuie să știți că cei mahmuri trebuie musai să consume murături pentru a se simți mai bine. Nu va funcționa pentru 100% din indivizi, dar cu siguranță marea majoritate a mahmurilor se vor simți mai bine.

Rețeta englezilor. E vorba despre o combinație de 4 ingrediente: cuișoare, ulei de camfor, extract de gelatină și tinctură de cardamom. Eu unul nu am auzit de această combinație niciodată până acum… O puteți încerca voi dacă cumva puteți face rost de toate ingredientele.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here