Cred că nu e lucru nou faptul că femeile vor să fie cât mai slabe. În ultimii ani, chestia asta cu aspectul fizic a scăpat destul de mult de sub control pentru că a apărut Facebook, o rețea de socializare în care expunerea este foarte mare, critica la fel. Facebook a devenit un fel de a doua viață pentru multe dintre femei, care doresc să fie nu doar populare în acest mediu virtual, dar doresc să arate și foarte bine, adică să fie foarte slabe. Am citit un articol pe net recent, în care managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban,  vorbea despre femei slabe și sănătate.

Goana după 45 de kilograme, blamată de Carmen Orban

Puteți citi articolul urmărind linkul de mai sus. Eu unul sunt total de acord cu ce spunea în acel articol pentru că de cele mai multe ori femeile în goana după un corp cât mai slab ajung să se îmbolnăvească destul de serios.

Anorexia nu este genul de boală care se poate trata cu una cu două iar femeile care sunt disperate după kilograme în minus pot să contacteze această boală relativ ușor. Eu unul țin să cred ceea ce spune managerul unei clinici medicale, Carmen Orban. E păcat că se ajunge la boală din dorința asta morbidă de a arăta foarte bine.

Alimentația este foarte importantă și nu trebuie neglijată, susține Carmen Orban

Eu unul nu înțeleg de ce unele femei consideră că a fi frumoasă = a fi slabă. Există foarte mulți bărbați care apreciază formele, care nu doresc să aibă alături o blană, o scândură de gard. Această teorie a femeilor slabe este clar un semnal de alarmă tras de Carmen Orban în ideea că se exagerează foarte mult și din păcate lucrurile nu se vor îmbunătăți.

E păcat să vezi mereu femei foarte frumoase cum se autodistrug din cauza unei dorinței de a arăta cât mai bine. Alimentația joacă un roș destul de esențial în ceea ce privește starea de sănătate și dacă este neglijată din disperarea de a da jos kilograme, nu e deloc în regulă.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here