SHARE

Cred că am observat cu toții acele tensiometre ieftine pe care le poți cumpăra chiar și de la supermarketuri. Întrebarea de bază care apare inevitabil este cât de bune sunt? Cât de precise? Ei bine, o să vă răspund eu la această întrebare întrucât am cumpărat unul pentru o mătușă de-a mea. Pot spune direct că nu se poate folosi. Da, tensiometrul indică 10 valori diferite la 10 măsurători diferite care și diferă foarte mult. Sunt o prosteală cronică, bani dați de pomană. Drept urmare, m-am orientat către tensiometre Sendo.

Da, am făcut eu ceva investigație pe net și am ajuns la concluzia că aceste tensiometre de la Sendo sunt cele mai bune. Din cauza faptului că se aplică și-n cazul de față ideea că ce-i ieftin reprezintă bani dați degeaba, am fost nevoit să mă orientez către calitate. Trebuia să fi făcut eu treaba asta de la început însă mătușa mea a zis să încercăm mai întâi un tensiometru de-acesta ceva mai ieftin. Evident, a fost timp pierdut și bani dați de pomană. Nu mulți dar clar puteau fi folosiți la altceva.

Chiar dacă nu prea ai cum să eviți hipertensiunea, există metode prin care o poți ține sub control. Tensiometrul este genul de dispozitiv foarte util celor cu asemenea dereglări, și uneori chiar obligatoriu. Cu toate acestea am observat că foarte mulți oameni optează pentru aceste tensiometre ieftine, asemenea mătușii mele. Chiar nu văd rostul, poate doar din cauza faptului că oamenii nu au bani să investească într-un aparat de calitate. Unii trebuie să înțeleagă faptul că atunci când vine vorba despre sănătate, nu trebuie să existe rabat la calitate.

Mergeți întotdeauna pe tensiometrele de calitate pentru că sunt singurele care sunt capabile să vă ajute în adevăratul sens al cuvântului dacă aveți probleme cu tensiunea. Hipertensiunea nu este genul de boală care să poată fi ținută sub control cu ajutorul unor chinezării ieftine. Nu vă feriți să investiți în tensiometre de calitate atâta timp cât sunt singurele capabile să vă ofere niște date precise de care chiar aveți nevoie. Tensiometrele ieftin din păcate nu pot fi de încredere.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here