SHARE

Cu siguranță nu există român care să nu fi folosit aspirină, care să nu fi auzit de aspirină. Este un medicament care datează de zeci, sute de ani și deși în ziua de azi pare să aibă niște efecte destul de minore, există câteva moduri pentru care poți folosi aspirina pentru a scăpa de cu totul alte probleme. Despre aceste moduri mai puțin cunoscute de a utiliza aspirina vom discuta și noi în cele ce urmează, în speranța că vom demonstra că acest medicament este încă unul minune.

Aspirina tratează acneea

Acneea este genul de boală de care greu de tot scapi. Totuși, acidul salicilic din aspirină ajută la curățarea porilor și la reducerea inflamației. Se recomandă o aspirină zdrobită în 3 linguri de apă. Amestecul obținut se aplică pe față înainte de culcare și astfel, coșurile sunt îndepărtate.

Aspirina te scapă de bătături

Asemenea acneei, bătăturile sunt destul de dificil de îndepărtat. Evident că peste tot există remedii minune care nu funcționează. Aspirina însă, reprezintă un tratament destul de eficace. Poți zdrobi 3 aspirine, amesteca cu o lingură de suc de lămâie și două linguri de apă. Aplică compoziția cu o fașă pe bătături și lasă la acționat peste noapte. Repetă tratamentul vreo câteva zile.

Aspirina te scapă de mătreață

Cei care au probleme cu mătreața mai mult ca sigur au observat că e al naibii de dificil să găsești un șampon eficient, în ciuda zecilor de reclame de la TV. Ei bine, acidul salicilic este destul de util în combaterea mătreței. Două pastile de aspirină trebuie pisate și amestecate cu șamponul. Când te speli, trebuie să lași la acționat 30 de minute apoi să clătești.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here