Nu știu voi, însă eu unul sunt mare fan concursurilor de talente. Bine, mai puțin cele făcute prin România. Ce am cu cele românești? Păi nu sunt de acord cu două lucruri: jurații nu au pic de personalitate și răspunsurile lor sunt fixe după un tipar, și în al doilea rând cei care participă nu sunt atât de interesanți cum vezi pe la emisiunile organizate de străini.

Da, mereu mi-am pus întrebare de ce naiba în România există o calitate atât de slabă pentru Românii au Talent, Vocea României, poate pentru faptul că există alte interese precum făcutul banului, nu crearea de ceva senzațional, spectacol. În fine, vorbim prea mult despre ceva ce nu prea interesează pe nimeni și lăsăm în fundal actul tânărului cu banda de scotch pe gură.

Tape Face, dacă veți căuta pe YouTube, veți vedea că nu este atât de necunoscut cum pare la AGT, are foarte multe numere interesante și copilărești prin diferite spectacole. Dacă le veți analiza veți vedea că audiția de la AGT este de fapt apogeul numerelor sale pe care le face repetat în alte spectacole. Da, există aceste numere ale lui pe net dar nu sunt atât de bine executate ca la AGT.

Tape Face a ajuns la AGT la finalul lunii mai și de atunci clipul său atât de creativ a reușit să strângă nici mai mult nici mai puțin de 23 de milioane de vizualizări pe YouTube. Întotdeauna am apreciat oamenii creativi și după cum veți putea vedea în clipul de mai jos, este un act foarte special, unic, personal, pe care nimeni nu cred că-l mai face.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here