SHARE

Șoarecii sunt dezastruoși pentru că prin definiția lor vin numai acolo unde e de mâncat, de ros, de distrus. Este foarte adevărată vorba cum că oamenii sunt capabili să demoleze casele doar pentru a scăpa de șoareci și cei care au probleme cu rozătoarele sunt dispuși să cheltuie bani grei pentru a scăpa de ei. În cele ce urmează vom prezenta 3 pași destul de simpli prin care poți scăpa de problema șoarecilor fără să cheltui nici un ban, fără să aduci otravă-n casă.

3 pași pentru a scăpa de șoareci

  1. Identifică locurile pe care șoarecii le frecventează și curăță-le foarte bine. Șoarecii după cum spuneam, vin la mâncare și poți folosi o soluție din jumătate apă jumătate oțet pentru a „dezinfecta” zonele cu pricina, pentru a le curăța bine.
  2. Acum ai nevoie de vată. Găsești destulă pe la farmacii. Rupe vata ți modelează biluțe micuțe cât o nucă pe care le înmoi în oțet. Unde ai găsit urme de șoareci sau pe unde ai văzut că-și fac veacul, pune aceste biluțe din vată. Dacă ai găuri în pereți, umple-le cu această vată îmbibată în oțet.
  3. Schimbă destul de des ghemotoacele din vată îmbibate cu oțet pentru că în timp acestea își pierd mirosul. Le iei pe cele uscate și le arunci și faci altele noi.

Cum îți dai seama că ai scăpat de șoareci

Ei bine, în momentul în care ai liniște deplină, nu mai auzi nimic prin pereți, ai scăpat de șoareci. Evident, atunci când nu-i mai vezi că se fâțâie pe unde-i vedeai cândva, ai scăpat de șoareci. În momentul în care nu le mai găsești fecalele sau lucruri roase, ai scăpat de șoareci.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here