SHARE

Am auzit în jurul meu foarte multe persoane care mi-au spus că nu-și pot lua gândul de la mâncare, că orice ar face nu se pot abține să mănânce toate prostiile. Evident, sunt persoane care au probleme cu kilogramele în plus și care ar dori să schimbe ceva.

Ei bine, se pare că pentru unii pofta este cea care învinge, este de nestăpânit dar sunt de părere că există soluții pentru absolut orice, soluții despre care vom discuta imediat în cele ce urmează, chiar dacă or să vi se pară amuzante sau nepotrivite contextului discuției. Ele funcționează…

Cel mai bun sfat este sexul

Cei care au o problemă cu plăcerea de a mânca se pot vindeca în momentul în care oferă creierului o plăcere și mai mare. Sexul este cea mai mare plăcere pe care o pot simți oamenii, mult peste cea apărută în momentul savurării unei prăjituri.

Al doilea sfat este sportul și socializarea

Trebuie să ieși din casă și să obosești. În momentul în care ești obosit nu-ți mai arde de nimic, inclusiv de mâncat toate prostiile care te îngrașă. După 30 de minute de alergat cel mai bine e să te duci acasă și să mănânci ceva sănătos, nu eclere sau alte minuni la care-ți stătea gândul.

Socializarea este și ea foarte importantă. Stai între oameni cât mai mult, oameni reali. Vorbește cu ei și cu siguranță vei uita de poftele cu pricina. Atunci când râzi și te simți bine în compania unor oameni, ești dispus să renunți la multe alte chestii, nu doar la poftele legate de mâncare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here