SHARE

Observăm cu toții faptul că în ziua de azi e la modă să ai un copil înainte de a avea un soț. Căsătoria vine implicit din cauza copilului și nu cred că este prea ok. Genul acesta de părinți care se căsătoresc mai mult de nevoie nu prea scoate în evidență o relație care va dăinui în timp. Dar care este vârsta potrivită pentru a face un copil dacă nu 20-25 de ani? Dacă-l faci după 30 nu vei fi prea bătrână?

Ei bine, sunt de părere că pentru a aduce un copil pe lume, trebuie să urmezi niște pași destul de simpli, care implicit vor duce evenimentul undeva înspre 28 chiar 30 de ani. Nu cred că o femeie este bătrână sau prea bătrână pentru a deveni mamă la 30 de ani, mai ales că acea vârstă are foarte mult avantaje pe care le vom discuta în cele ce urmează…

5 motive să aduci un copil pe lume la 30 de ani

  1. Ai finalizat studiile. Dacă te apuci și faci un copil la 20 – 21 de ani, ce o să faci cu el? O să-l cari după tine la facultate? S-a zis cu cartea din toate punctele de vedere.
  2. Ai o carieră. Dacă optezi să faci un copil după 30 de ani, se subînțelege că ai terminat deja studiile și ai și vreo 5-6 ani de carieră, un copil nu te va mai plafona.
  3. Ai o casă. Având o carieră în spate, ai probabil și un acoperiș deasupra capului, al tău personal. Nu vei fi nevoită să stai cu niște scorii uneori de coșmar.
  4. Ai deja o relație stabilă. Probabil că la 30 de ani ești deja căsătorită de vreo 3-4 ani. Un copil nu va destabiliza relația cu pricina din contră, o va întări. Este pasul exact următor căsătoriei.
  5. Ești femeie matură. La 20 de ani nu prea știi ce vrei, ești imatură și fricoasă. La 30 de ani ești deja femeie matură, ai ceva experiență de viață și nu te mai sperii așa simplu.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here