Atunci când închei o relație și vrei să treci mai repede peste suferință, există câteva reguli destul de simple care cred că te vor ajuta destul de mult. Ele sunt oarecum logice dar în momentul în care suferi, nimic nu mai pare logic. Cu toții am vrea să spunem că suferința nu e importantă și că nu ne afectează dar știm foarte bine că nu e adevărat. Și din păcate se ajunge tot mai des la despărțire în ziua de azi atât timp cât cuplurile se formează pe baza legii atracției, nu pe baza compatibilității.

Acestea fiind spune, haideți să vedem care sunt cele mai importante 3 lucruri pe care NU trebuie să le faci odată ce ai pus punct unei relații. Ține cont că nu trebuie să te abați de la aceste sfaturi în nici un caz dacă vrei să scapi mai repede de suferință.

3 lucruri pe care nu trebuie să le faci când te părăsește iubitul

  1. Trebuie să-i ștergi numărul de telefon. Această acțiune te va împiedica să mai încerci o eventuală împăcare. De asemenea, ai grijă să blochezi numărul respectiv în telefon de la primirea apelurilor și a SMS-urilor.
  2. Trebuie să-l blochezi pe Facebook. Asta cu „putem rămâne amici” nu e altceva decât o glumă proastă spusă de cei care niciodată nu s-au iubit cu adevărat. Scoate-l de la prieteni și pe el și pe prietenii lui și blochează-i pe toți. Cu cât ai mai puțin contact cu ce a fost cu atât vei trece mai repede peste problemă.
  3. Nu sări în brațele altuia. Am observat că unele femei au tendința să se cupleze imediat cu altă persoană doar ca să scape de o suferință și să dea senzația că deja a luat-o pe alt drum, că nu mai există cale de întoarcere… Ei bine, nu… E o prostie să te folosești de X ca să uiți de Y. Stai calmă căci timpul le va rezolva pe toate fără să faci să sufere pe nimeni.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here