Home Diverse De unde poți cumpăra cele mai frumoase scaune pentru bucătărie?

De unde poți cumpăra cele mai frumoase scaune pentru bucătărie?

2112
0
scaune pentru bucătărie

Am mai discutat noi despre scaune în trecut, însă simt nevoia să bat puțin apa-n piuă pe tema asta, întrucât am avut recent nevoie de scaune pentru bucătărie și m-am lovit de veșnicele oferte tipice orașelor mici de  provincie precum Drobeta Turnu Severin.

Cei care au mers să cumpere scaune într-un oraș micuț în care nu există magazine de specialitate pe această nișă au observat probabil că diversitatea este o glumă proastă, prețurile sunt foarte mari, calitatea scaunelor vândute prin hipermarketuri este mai mult decât îndoielnică, să nu mai zic despre modelele în sine care sunt foarte urâte. Eu am avut impresia că-mi transform bucătăria într-o cameră în care s-a filmat Poltergeist dacă aș fi cumpărat din oraș, altceva nimic, așa de urâte erau…

De unde poți cumpăra cele mai frumoase scaune pentru bucătărie?

Eu am găsit niște scaune destul de frumoase pe www.importatorscaune.ro și cred că pot recomanda cu multă căldură acest site și vouă dacă sunteți în aceeași situație cu mine. Diversitatea este la ea acasă, prețurile sunt mici și modelele sunt destul de frumoase comparativ cu prostiile pe care le vei găsi în oraș. Eu unul sunt destul de mulțumit, mai ales de modul în care se desfășoară livrarea.

Nu știu cât de mult contează pentru voi aspectul și coloritul unui simplu scaun, însă eu unul sunt genul ceva mai înclinat înspre design și nu suport să investesc mii de lei în renovarea modernă a unei camere și să-i strice aspectul un scaun. Nu-mi place deloc ideea că ceva pare nelalocul lui. Mie-mi place ordinea, îmi plac culorile, îmi place designul și frumosul.

De ce ar trebui să cumperi scaune pentru bucătărie de pe www.importatorscaune.ro

Sunt de părere că există cel puțin 5 motive pentru care ar trebui să cumperi scaune din acest magazin online, adică să faci la fel ca mine. O să vedeți că merită…

  • Primești scaunele direct acasă prin curier, în maxim 48 de ore. Decât să pierzi 2 zile să cauți prin oraș cai verzi pe pereți, mai bine aștepți 2 zile o comandă online, nu?
  • Beneficiezi de transport gratuit. La fiecare comandă de minim 70 de lei (și un scaun va costa 70 de lei) vei primi acasă prin curier gratis coletul.
  • Politica de retur este foarte bună. Cu alte cuvinte poți returna orice produs în 14 zile dacă tu crezi că ai făcut o alegere greșită.
  • Stocurile sunt mari. Dacă o să vezi un scaun în magazinul lor, cu siguranță vei putea să-l cumperi pentru că există un stoc de peste 10.000 de produse.
  • Calitatea este foarte bună. Fiind vorba despre un magazin de nișă, specializat în scaune, nu veți avea parte de niște chinezării ieftine aduse cu șlepul de la celălalt capăt al lumii.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here