SHARE

Fiecare femeie o să devină mireasă mai devreme sau mai târziu, așa că inevitabil toată lumea are să participe la propria nuntă. Ei bine, dacă ești genul de femeie care locuiește la bloc, trebuie să știi că există cel puțin trei motive pentru care nu este indicat să faci nuntă în fața apartamentului, chiar în stradă. Știu că este o metodă destul de des întâlnită în  România, dar dacă optezi pentru o asemenea paranghelie cu mese printre blocuri, trebuie să știi că există și dezavantaje.

3 motive să nu faci niciodată nuntă la bloc

  1. Va exista de 100 de ori mai multă lume care o să te înjure decât cei care or să se bucure. De ce? Păi pentru că vei deranja un cartier întreg cu fanfara ta. Să nu mai punem la socoteală că la noi la ortodocși, nunțile se fac doar în weekend, cu noaptea în cap, când majoritatea oamenilor vor să se odihnească după o săptămână dificilă la muncă.
  2. Este un obicei țărănesc. La oraș nu se face ca la țară, unde înșiri masa în curte și faci nuntă. La oraș trebuie să te porți civilizat, nu asemenea uneia scăpate din vârf de munte. Se poate face nuntă și fără să blochezi strada ori să deranjezi un cartier întreg. Stai departe de apucăturile și obiceiurile sălbatice pe care le-ai deprins la țară și totul va fi în regulă.
  3. Nu ai loc suficient. Asta cu jucatul horei printre mașini nu cred că este prea indicată. O să blocați strada și o să vă înjure cei care au drum prin acea zonă. Dacă faci nuntă asta nu înseamnă că ai dreptul să blochezi străzile. E un obicei destul de egoist care ține de bunul simț, nu de tradiție.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here