SHARE

Să găsești cel mai bun medic stomatolog care să se ocupe de problemele dinților tăi, nu este un lucru simplu pentru că în ziua de azi, cabinetele stomatologice au răsărit la fiecare colț de stradă aproape. De ce s-a întâmplat acest lucru? Păi poate pentru că românii își aleg meseriile care sunt bănoase. E clar că unii oameni se vor face medici dentiști doar pentru bani fără să le placă în mod deosebit ceea ce fac și astfel vor lua naștere medicii dentiști care trebuie evitați, care nu lucrează bine. E clar că atunci când nu lucrezi cu pasiune, nu ai cum să faci treabă bună.

Lăsând la o parte ideea de facultate făcută din plăcere, cred că este foarte necesar să trasăm câteva repere cu ajutorul cărora, te poți orienta către un medic stomatolog bun, care să te ajute să-ți rezolvi problemele cu un preț decent. Până la urmă, în acest domeniu al stomatologiei la raportul calitate-preț se rezumă totul. Nu mă înțelegeți greșit, toți medicii dentiști au prețuri mari comparativ cu puterea noastră de cumpărare, salariul minim pe economie este sub 1000 RON net, dar măcar dacă dați un ban, să dați cuiva competent care vă și rezolvă problemele. Cred că e logic, nu?

Haideți să vedem care sunt cei 3 pași esențiali în alegerea medicului stomatolog, care să se ocupe de problemele voastre și care să reușească să le rezolve fără mari bătăi de cap.

3 pași esențiali în alegerea medicului stomatolog

  1. Caută un cabinet stomatologic cu aparatură modernă. Este dovada faptului că ai de-a face cu un om pasionat și inteligent. Aparatura modernă ușurează munca, simplifică procedurile și costă foarte mulți bani, nu oricine este hotărât să investească foarte mulți bani în aparatură.
  2. Caută un cabinet stomatologic la care este coadă. Chiar dacă în România puțini sunt oamenii care pot recomanda un medic dentist, de cele mai multe ori, coada și aglomerația de la ușa unui medic este un simbol al seriozității. Adică într-o lume în care oamenii nu au încredere în medici, să-i vezi cum stau la coadă la un medic bun, este ceva deosebit.
  3. Caută un cabinet stomatologic dintr-o clinică stomatologică. De cele mai multe ori, cabinetele stomatologice din clinicile particulare sunt de N ori mai serioase și mai calificate decât cele deschise pe la colț de stradă de X sau Y. Ai confirmarea faptului că în clinică există medici buni, altfel nu i-ar ține nimeni acolo. O clinică privată trebuie să facă bani.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here