SHARE

Luna decembrie este luna cadourilor și pentru că mai puțin de 2 săptămâni ne mai despart de marea sărbătoare a creștinătății, Crăciunul, cred că a venit momentul perfect să începi să cauți un cadou și pentru tine. Cine a zis că doar alții îți pot face cadouri? Sunt sigur că orice femeie din lume se pricepe foarte bine la cumpărături personale astfel încât să-și poată alege un cadou perfect de Crăciun, pe care nici un bărbat din lume nu ar putea să-l aleagă mai bine.

Și dacă încă nu te-ai hotărât cam ce ai dori să-ți aducă Moșul personal, vom vedea în cele ce urmează 3 idei de cadouri mai mult decât interesante, care se vor potrivi mănușă cu personalitatea majorității femeilor. Nu este vorba despre cadouri scumpe, Crăciunul nu trebuie să fie judecat în funcție de cât are fiecare în buzunar. Este vorba despre niște cadouri necesare și foarte practice pentru o femeie.

3 idei perfecte pentru propriul cadou de Crăciun

  1. Cizme de damă. Cred că orice femeie poate pune de-o parte cam 300 de lei pentru propriul cadou de Crăciun și cred cu tărie că o pereche de cizme de foarte bună calitate poate să fie cadoul perfect. Știu că femeile cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte tot anul, dar de Crăciun te poți orienta către ceva mai diferit, mai special, eventual un pic mai scump față de obicei.
  2. Geacă de iarnă. Gecile de iarnă sunt genul de articole vestimentare pe care nimeni nu vrea să cheltuie mulți bani pentru că acestea sunt folosite destul de rar comparativ cu o bluză sau cu o jachetă. Poate că de Crăciun ar fi cazul să îți cumperi acea geacă de iarnă pe care mereu ai urmărit-o prin magazinele online dar nu ai avut niciodată curaj să o cumperi, spunând că este prea scumpă.
  3. Telefon nou. Multe dintre voi sunteți probabil mulțumite de actualele telefoane pe care le aveți dar poate că ar fi cazul să încercați unul dintr-o clasă superioară, de care nu v-ați lipit până acum. În România se cumpără foarte mult telefoanele de clasă medie și ai putea să te răsfeți de Crăciun cu un Galaxy S6 Edge, măcar să vezi și să te lămurești, mai ales că acum a scăzut prețul pentru el.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here