SHARE

Această întrebare cred că este strict legată de altele la fel de relevante precum de ce vor femeile sâni mai mari sau fund mai mare? Cred că în ultimii 15 ani a început să se exagereze destul de mult cu ideea de femeie perfectă. Se pune atât de mult accent pe ambalaj încât femeile sunt în stare să facă absolut orice, numai să fie apreciate și complimentate de cei din jur, în special de bărbați pentru că practic pentru ei se duc la medicul estetician să-și mărească buzele. Femeile au nevoie de atenție, vor să fie admirate și acest lucru a cam scăpat de sub control.

De ce a scăpat de sub control? Pentru că femeile, din dorința lor de a atinge perfecțiunea, nu realizează faptul că nu mai au nimic natural. Toate aceste „îmbunătățiri” precum mărirea buzelor, fie ele și cu acid hialuronic mai puțin periculos, rupe o bucățică din personalitatea femeii respective. După acest upgrade, nu mai e ea 100%. Și acum vine întrebarea mea: de ce bărbații ar dori o femeie artificială? Nu mai bine își cumpără o păpușă gonflabilă dacă tot le place plasticitatea? Femeile vor buze mai mari ca să iasă în evidență într-o lume ahtiată după cultul frumosului.

Da, multe or să spună că bărbații sunt de vină pentru situație pentru că ei au obiceiul să facă complimente și să acorde atenție doar femeilor care arată foarte bine, însă nu e chiar așa. Bărbații nu sunt atât de pretențioși așa cum ar spune unele femei și sunt sigur că nici o femeie foarte frumoasă nu ar accepta să stea cu un bărbat foarte urât. Aici apare diferența dintre femeie și bărbat: bărbatul își duce crucea așa urât cum e, femeia nu, femeia trebuie să pară neapărat frumoasă și prețioasă și să fie altfel decât în realitate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here