SHARE

Societatea în care trăim este una axată pe cultul frumosului. Toată lumea vrea să arate cât mai bine, toată lumea vrea să arate impecabil dacă se poate, eventual ca desprinsă din pictorialele cu fotomodele. Despre femei este vorba bineînțeles, cu toate că nici bărbații nu stau prea prost la acest capitol. Mărirea buzelor este una dintre cele mai cerute procedee de înfrumusețare modernă și poate că unii dintre voi vă întrebați de ce doresc femeile să își îmbunătățească look-ul prin mărirea buzelor? Ei bine, mărirea buzelor la Clinica Trident este o operațiune simplă, sigură și deloc scumpă.

Femeile în ziua de azi vor face absolut orice pentru a încerca să atingă perfecțiunea în ceea ce privește frumusețea fizică. Cei care mergeți la sală ați observat probabil că sunt momente ale zilei în care sunt mai multe femei decât bărbați la tras de fiare. De ce? Pentru că vor să arate bine, vor să fie validate și etichetate drept „frumoase” de prieteni, rude sau chiar și de cei necunoscuți, prin intermediul social media. Și nu, nu trebuie judecat acest aspect pentru că nu se întâmplă doar la noi. Discutăm despre un trend existent la nivel mondial care, trebuie să recunoaștem, ne place și nouă, bărbaților. Noi suntem cei care avem cel mai mult de câștigat dacă iubitele noastre își măresc ale lor buze cu acid hialuronic sau dacă merg la sală. Noi suntem apoi mult mai mândri cu ele, așa că ar trebui să le susținem și să le încurajăm.

Și da, se spune că femeile sunt frumoase de la mama natură și că nu au nevoie de îmbunătățiri ulterioare, că nu au nevoie de augumentare buze, însă ținând cont de faptul că nu discutăm despre acele operații estetice care te schimbă total, eu cred că se încadrează în specificul societății. Nu putem să cerem societății să evolueze dar doar într-o singură direcție. Mărirea buzelor cu acid hialuronic reprezintă o metodă sigură  și eficientă de înfrumusețare recomandată tuturor femeilor care doresc să fie un pic mai speciale.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here