SHARE

Se întâmplă de multe ori să avem nevoie de dulapuri, fotolii mobile pe care să le montăm în anumite clădiri sau pe anumite medii care sunt oricum, numai perfect drepte nu. Cu toate că este foarte simplă deplasarea lor din pricina rotilelor, ce facem atunci când avem nevoie să lăsăm un dulap într-o pantă sau o rampă? Cum facem să asigurăm obiectele lăsate în medii înclinate?

Cea mai simplă și cea mai la îndemână reprezintă aceste roți pivotante cu frână. Sunt foarte des folosite în domeniul medical dar și al service-urilor auto mobile, service-uri care sunt nevoite să descarce dulapuri cu scule în stradă și să remedieze anumite defecțiuni la locul faptei. Aceste roți cu frână sunt de departe singura metodă prin care puteți folosi și muta obiectegrele pe plan înclinat.

Siguranța este cea care trebuie să primeze întotdeauna și sunt de părere că nimeni nu dorește obiecte care o iau la vale aiurea în momentul în care sunt amplasate în diferite medii care din păcate nu pot să ofere un plan perfect drept. Nimeni nu vreun dulap de 200 de kilograme care să plece de nebun prin curtea unui service auto, nu? Nu e de glumă cu asemenea situații.

De unde poți cumpăra cele mai bune roți pivotante cu frână?

Cele mai bune roți pivotante cu frână le poți cumpăra de pe tente.com/ro-ro/ și o să vă spun imediat de ce vă îndrum către ei. Știu că există asemenea roți și prin magazinele de bricolaj din orice oraș dar aici discutăm despre calitate. Atunci când vrei să montezi rotile cu frână pentru un dulap ce va sta înclinat și care dacă o ia la vale ar putea răni pe cineva, calitatea trebuie să literă de lege.

Roțile celor de la Tente sunt de departe cele mai calitative și cele mai sigure până la urmă, că aici voiam să ajung. Atât timp cât frânele sunt cele care contează cel mai mult, trebuie să înțelegem că raportul calitate preț trebuie să fie pe măsură. Un dispozitiv cu siguranță certificată pentru care producătorul garantează nu e lucru mărunt. Recomandarea mea este întotdeauna calitatea.

Puteți face o comandă online pe site-ul celor de la Tente și am observat că au și o opțiune prin intermediul căreia vă puteți proiecta singuri dimensiunea rotilelor de care aveți nevoie, ceea ce mi se pare excepțional. Este unul dintre modurile prin care cu siguranță veți putea face rost exact de produsul de care aveți nevoie în cazul în care nimic de pe stocul lor nu corespunde nevoilor voastre.

Și nu, nu trebuie să fiți o companie sau o fabrică pentru a comanda pe tente.com/ro-ro/. Puteți comanda și număr relativ mic de bucăți, nu trebuie să vă speriați de faptul că o fabrică de mari dimensiuni nu va lucra cu dumneavoastră. Rotilele vă vor fi trimise prin curier și le veți putea monta pe obiectele de care aveți nevoie indiferent de înclinația terenului.

S-ar putea să îți placă și...

Crezi ca scaunele auto pentru copii sunt de forma? Iata cateva motive ... Fiecare parinte se gandeste la binele copilului sau, nu exista nici cea mai mica indoiala. Cu toate acestea, in fiecare zi observ parinti iresponsabili care transporta copiii in masini ca pe niste pla...
Inele de logodna cu modele florale Cautarea inelului de logodna perfect este o activitate placuta pentru majoritatea oamenilor. Este interesant sa patrunzi in lumea fascinanta a diamantelor, sa le intelegi farmecul si caracteristicile ...
3 motive să înlocuiești neoanele cu tuburi cu LED LED-urile sunt clar tehnologia secolului 21, motiv pentru care au fost premiate cu Nobel nu demult. Cu timpul, becurile LED au început să ia locul oricărui bec clasic, ori cu halogen și iată că au înc...
Uniformele medicale – de ce au unii impresia că uniformele medicale nu... De 26 de ani asistăm la un circ fără de margini în ceea ce privește sistemul sanitar din România. Suntem niște spectatori triști și plictisiți, oarecum torturați de durata unui spectacol de prost gust...
Cum sa imbatranesti frumos Singura metoda de a imbatrani fara griji, este sa imbatranesti alaturi de cineva care are grija de tine. Este oare important sa fii legat cu acte de o persoana sau nu? Se spune ca nunta este cel mai i...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here