SHARE

Se întâmplă de multe ori să avem nevoie de dulapuri, fotolii mobile pe care să le montăm în anumite clădiri sau pe anumite medii care sunt oricum, numai perfect drepte nu. Cu toate că este foarte simplă deplasarea lor din pricina rotilelor, ce facem atunci când avem nevoie să lăsăm un dulap într-o pantă sau o rampă? Cum facem să asigurăm obiectele lăsate în medii înclinate?

Cea mai simplă și cea mai la îndemână reprezintă aceste roți pivotante cu frână. Sunt foarte des folosite în domeniul medical dar și al service-urilor auto mobile, service-uri care sunt nevoite să descarce dulapuri cu scule în stradă și să remedieze anumite defecțiuni la locul faptei. Aceste roți cu frână sunt de departe singura metodă prin care puteți folosi și muta obiectegrele pe plan înclinat.

Siguranța este cea care trebuie să primeze întotdeauna și sunt de părere că nimeni nu dorește obiecte care o iau la vale aiurea în momentul în care sunt amplasate în diferite medii care din păcate nu pot să ofere un plan perfect drept. Nimeni nu vreun dulap de 200 de kilograme care să plece de nebun prin curtea unui service auto, nu? Nu e de glumă cu asemenea situații.

De unde poți cumpăra cele mai bune roți pivotante cu frână?

Cele mai bune roți pivotante cu frână le poți cumpăra de pe tente.com/ro-ro/ și o să vă spun imediat de ce vă îndrum către ei. Știu că există asemenea roți și prin magazinele de bricolaj din orice oraș dar aici discutăm despre calitate. Atunci când vrei să montezi rotile cu frână pentru un dulap ce va sta înclinat și care dacă o ia la vale ar putea răni pe cineva, calitatea trebuie să literă de lege.

Roțile celor de la Tente sunt de departe cele mai calitative și cele mai sigure până la urmă, că aici voiam să ajung. Atât timp cât frânele sunt cele care contează cel mai mult, trebuie să înțelegem că raportul calitate preț trebuie să fie pe măsură. Un dispozitiv cu siguranță certificată pentru care producătorul garantează nu e lucru mărunt. Recomandarea mea este întotdeauna calitatea.

Puteți face o comandă online pe site-ul celor de la Tente și am observat că au și o opțiune prin intermediul căreia vă puteți proiecta singuri dimensiunea rotilelor de care aveți nevoie, ceea ce mi se pare excepțional. Este unul dintre modurile prin care cu siguranță veți putea face rost exact de produsul de care aveți nevoie în cazul în care nimic de pe stocul lor nu corespunde nevoilor voastre.

Și nu, nu trebuie să fiți o companie sau o fabrică pentru a comanda pe tente.com/ro-ro/. Puteți comanda și număr relativ mic de bucăți, nu trebuie să vă speriați de faptul că o fabrică de mari dimensiuni nu va lucra cu dumneavoastră. Rotilele vă vor fi trimise prin curier și le veți putea monta pe obiectele de care aveți nevoie indiferent de înclinația terenului.

S-ar putea să îți placă și...

Care sunt avantajele unei centrale termice pe combustibil solid? Atunci cand vine vorba de sistemul de incalzire, fiecare proprietar cauta solutia cea mai potrivita, care sa ii ofere gradul de confort termic dorit. Desigur, acesta trebuie sa fie obtinut si cu costu...
De unde cumparam genti dama? Intotdeauna a existat o problema cu gentile de dama in Severin. Acest oras este mort din punct de vedere industrial chiar daca aparent, oamenii au bani. Nu am inteles niciodata de unde au bani si nici...
Fii in pas cu moda Moda este schimbatoare si de cele mai multe ori, noi, barbatii, nu o putem intelege. Noi suntem cu mecanica, cu fotbalul, cu pescuitul, nu avem nici cea mai mica legatura cu hainele, cu trendurile sau...
3 motive sa cumperi seminte gazon Intotdeauna am visat sa stau la casa. Cu toate acestea, soarta a facut sa vad numai cei 4 pereti ai apartamentului pana acum. Din nefericire, nu am bunici care sa imi lase mostenire case nici macar pe...
Solutii de iluminat la indemana oricui – Atas Romania In cazul in care esti in cautarea unor solutii de iluminat personalizate in functie de dorintele tale, cautarea ta a luat sfarsit. De ce? Pentru ca poti apela la Atas  Romania. Atas Romania este o ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here