Cunosc foarte multe persoane care fug de apa de la robinet ca dracul de tămâie. De ce? Motive sunt destule  și aici enumerăm bineînțeles problema calcarului, problema toxicității și a clorului. Apa de la robinet este departe de a fi acea apă curată și super potabilă și din această cauză există foarte mulți oameni care preferă să cumpere apă îmbuteliată de pe www.h2omag.ro, de unde au siguranța că apa pe care o bea este într-adevăr benefică pentru organism.

Acest magazin este specializat vânzare de apă alcalină, despre care se spune că este mult mai bună pentru organism. Aceasta hidratează mai eficient față de apa obișnuită, curăță organismul de toxine, reface echilibrul acido-bazic al organismului, tratează refluxul gastric și hiperaciditatea, veghind la buna funcționare a corpului. Această apă se numește Perla Moldovei și foarte posibil să o fi văzut și pe rafturile magazinelor din țară. Destul de multe beneficii are această apă după cum vedeți.

Astfel, ce motiv mai ai să consumi apă de la robinet din moment ce ești conștient de faptul că-ți face rău? Mai ai posibilitatea să te duci să umpli bidoane cu apă de la diverse izvoare de prin oraș cum fac toți bătrânii dar și acolo ai o problemă destul de interesantă: nu ai nici o siguranță că apa ce curge pe la acele izvoare este cu mult mai bună față de cea de la robinet. Să nu credeți că dacă scrie acolo pe o plăcuță faptul că apa e potabilă, e bună pentru organism. Și cea de la robinet e potabilă, nu?

Cei de la Perla Moldovei au niște bidoane foarte interesante de 19 litri de apă pe care eu de exemplu le recomand celor care pot face rost de un dozator, indiferent că discutăm despre la birou sau pur și simplu pentru acasă. Cred că un asemenea bidon de 19 litri îți ajunge de băut cel puțin o săptămână și cred că este una dintre cele mai econome soluții. În plus, apa este păstrată în condiții optime pe când cea din bidoane mai mici din plastic, nu știu ce să zic, odată desfăcute, își pierde proprietățile.

Dacă v-ați săturat de apa de la robinet și credeți că e momentul să încercați apa alcalină, trebuie să știți că pe site-ul celor de la h2omag.ro puteți comanda apa Perla Moldovei sau puteți vedea pur și simplu care sunt centrele comerciale în care puteți găsi această apă dacă cumva vă este mai la îndemână așa. De asemenea este foarte recomandată această apă și la dozator pentru cei care dețineți o mică afacere și aveți oameni care vin la muncă. Este lucru demonstrat faptul că apa alcalină ajută la o mai bună concentrație așa că pe lângă aparatul de cafea, încercați pe cât posibil să le puneți și un aparat cu apă alcalină Perla Moldovei.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here