Pentru mulți dintre noi, mirosul de tămâie nu este prea plăcut iar faptul că acest element este foarte des întâlnit în biserică, îl transformă de multe ori într-unul de care oamenii cam fug. Ei bine, nu toți. Trebuie să știți că există ulei esențial de tămâie care are foarte multe beneficii asupra organismului nostru. Vom trece și noi în revistă în cele ce urmează aceste beneficii foarte interesante ale uleiului esențial de tămâie și, de ce nu, poate vă voi convinge să-l încercați și voi.

Unul dintre cele mai interesante beneficii ale tămâii este faptul că distruge celulele canceroase. De fapt, acest element a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru tratarea mai multor boli iar ulterior s-a constatat faptul că tămâia nu atacă și celulele sănătoase. De fapt, acest ulei esențial de tămâie nu are niciodată efecte adverse asupra organismului.

Ar trebui să încerci uleiul esențial de tămâie dacă suferi de astm, dacă ești răcit sau gripat pentru că are puternice efecte antiseptice și curative asupra organismului. Este de asemenea recomandat și celor care sunt foarte stresați, pentru că reușește cu brio să combată anxietatea. Estrogenul este și el reglat de acest ulei-minune. Pentru cei care nu știți, estrogenul este un hormon care ajută în special femeile în perioadele mai delicate precum adolescența sau menstruația.

Ar mai trebui să încerci uleiul esențial de tămâie pentru că este foarte benefic dacă suferi de artrită sau chiar reumatism. După cum știm, reumatismul nu are încă leac și acest ulei va reuși să amelioreze efectele negative ale acestei boli destul de ciudate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here