Se întâmplă de multe ori ca bărbații să nu se simtă atât de bine în timpul partidei de sex pentru că după un timp intervine monotonia și ideea de a face sex doar din dorința de a elibera hormonii. Nu e ca și cum ar dispare atracția fizică dar apare plictiseala. Ei bine, aici femeile pot face diferența între o relație sexuală plafonată și una care evoluează constant, sigur, fără monotonie și plictiseală. Iată ce trebuie să faci pentru a-ți domina partenerul în pat și pentru a avea o relație de succes.

3 sfaturi pentru a reuși să-ți satisfaci cu brio partenerul de fiecare dată

  1. Țipă. Majoritatea femeilor se feresc să facă asta pentru că se tem că or să le audă vecinii sau pur și simplu le este rușine. Ceea ce nu știu ele este faptul că aceste țipete sunt foarte excitante pentru parteneri. Sunt dovada faptului că plăcerea există. Bărbații se simt mai bine când știu că ei sunt vinovați pentru această plăcere.
  2. Preia inițiativa. Nu trebuie să aștepți întotdeauna ca el să conducă partida de sex, dacă vei prelua tu această inițiativă, lucrurile vor fi mult mai interesante. Va fi și el mai odihnit în unele cazuri și nu trebuie să eziți niciodată să-i satisfaci fanteziile sexuale. Trebuie să descoperi prima dată care sunt aceste fantezii ale lui pentru că e posibil să-i fie rușine să-ți spună. De-asta, trebuie ca tu să preiei de multe ori controlul, să contribui și tu ceva mai activ la aceste momente frumoase petrecute împreună. În acest mod, relația este dusă un pas mai departe.
  3. Nu simula orgasmul. Simularea acestuia este un păcat ce ar trebui pedepsit cu moartea prin spânzurare. Sau măcar ghilotină să fie… Trebuie să găsiți modalități de a perfecționa relația, nu e a o învălui într-o minciună frumoasă.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here