Castravetele este de departe una dintre cele mai interesante și sănătoase legume pe care le cunoaștem iar în cele ce urmează vom vedea care sunt principalele beneficii ale sucului obținut din stoarcerea ei. În principal, castravetele reușește cu brio să elimine acidul uric din organism dar pentru a obține aceste rezultate, va trebui să știi cum să prepari acest suc. Ai nevoie de o jumătate de lămâie, un castravete, un pic de țelină și o bucățică mică, mică, de ghimbir. Mare atenție la bomba naturală ce se va obține în acest articol. Este sănătate curată…

Cum se prepară sucul de castravete

Ei bine, după ce ai spălat bine de tot cele patru ingrediente de mai sus, vei fi nevoit să le mărunțești. Ia un cuțit și apucă-te să le tai în bucăți mai mici. Vei avea nevoie bineînțeles de un blender pentru că doar așa vei reuși să obții acel suc. De băut, se recomandă cam două pahare pe zi, maxim.

Dacă vă întrebați care-i treaba cu acidul uric, ei bine, acesta este răspunzător pentru gută. În momentul în care nivelul acidului uric ajunge în sânge în cantități mult peste cele normale, articulațiile încep să se cristalizeze și să nu mai funcționeze normal. Astfel, acest suc de castravete poate să ajute la stoparea gutei și la reducerea fenomenului de cristalizare a articulațiilor.

De asemenea, acest suc de castravete mai este recomandat și în perioada de tranziție de la iarnă la primăvară, întrucât reușește cu brio să pună piedică răcelii și gripei, aducând în organism suficiente vitamine și minerale astfel încât să nu mai existe pericol de îmbolnăvire. Dacă vrei să citești un articol despre cum poți să te ferești de răceală și gripă la cumpăna dintre anotimpuri, ai AICI un articol.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here