Budapesta este un oraș cu foarte multă istorie care are de asemenea foarte multe atracții turistice pentru care merită să cauți oferte speciale Budapesta Eurolines, să-ți faci bagajul și să mergi câteva zile către capitala Ungariei. Este avantajos pentru că-i aproape relativ de noi și stilul creat în societate nu diferă prea mult cu cel de prin România. De fapt, România și Ungaria sunt două țări care seamănă din multe puncte de vedere. Ei bine, în cele ce urmează am de gând să fac o listă cu cele mai importante atracții turistice din Budapesta, Ungaria, pe care ar trebui să le viziteze toți pasionații de călătorii ce n-au avut încă ocazia să petreacă în acest oraș măcar vreo două zile.

Cele mai importante atracții turistice din Budapesta

  1. Clădirea Parlamentului. Chiar dacă nu este la fel de mare precum Casa Poporului, această clădire construită în stil neo-Gotic reușește să surprindă chiar și pe cei mai mari critici de arhitectură. Atunci când a fost construită, clădirea a fost inspirată din Parlamentul Britanic și a fost amplasată mai mult decât strategic pe malurile Dunării. Adresă: Kossuth Lajos ter 1-3., Budapest 1055, Hungary.
  2. Bastionul Pescarilor. Construit în secolul al 19-lea pentru a se asorta cu Hősök tere, acest mic bastion aduce mai de grabă a castelele de la Disneyland. Cel puțin acolo ne duc cu gândul turnulețele sale. Adresă: Szentharomsag ter, Budapest 1014, Hungary.
  3. Bazilica Sf. Ștefan. A fost construită între anii 1851 și 1905 și poate adăposti aproximativ 8500 de persoane. Domul său construit în stil neo-Renascentist are o înălțime de aproape 100 de metri și astfel, această biserică devine una dintre cele mai mari din Ungaria. Adresă: Szent Istvan ter 1. | Pest, Budapest 1051, Hungary.

Așadar, dacă sunteți mari amatori de călătorii, cu siguranță ar trebui să începeți să căutați oferte speciale Budapesta Eurolines. Cred că ar putea să fie o destinație de călătorie foarte bună pentru vacanța de vară, mai ales dacă vreți să lăsați mașina acasă. Există multe companii care efectuează regulat transport persoane Budapesta, cu care vă puteți duce și întoarce foarte simplu, rapid și ieftin.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here