Creditele cu buletinul au fost oarecum interzise în perioada de criză economică din care România a ieșit nu demult. Evident, acestea au revenit în forță pe măsură ce țara a trecut pe creștere economică. După cum știm, conform ultimelor statistici, suntem pe primul loc în Uniunea Europeană la capitolul creștere economică, cu 5.5 procente, mult peste țări puternic dezvoltate precum Franța, Germania, Belgia sau chiar Marea Britanie, care nu a apucat să se rupă complet de Uniune. Așadar, dacă dorești un credit doar cu buletinul, nu ar fi prea dificil de obținut acum.

La cine trebuie să te duci ca să iei un credit doar cu buletinul cât mai simplu

Cred că cele mai rapide credite se pot lua de la instituțiile nebancare precum Extra Simplu. Dacă vei opta să iei de la ei un credit doar cu buletinul ți se va acorda în timp record și nu vei fi pus pe drumuri pentru alte hârtii cum se întâmplă foarte des la bănci.

Multe dintre ofertele băncilor sunt departe de ceea ce relevă ele pe internet și la final constați că lucrurile decurg greoi iar creditul doar cu buletinul se transformă în creditul doar cu buletinul + un dosar de 30 de hârtii pe care tot tu trebuie să umbli să le aduni.

Află care sunt avantajele oferite de un credit cu buletinul de la Extra Simplu accesând acest link și sunt sigur că vei vrea să-i contactezi pentru mai multe informații. E chiar recomandat să-i sunați dacă aveți nelămuriri, mai ales că au numere de telefon la vedere pe tot site-ul.

Creditele obținute doar cu buletinul vă pot ajuta destul de mult atunci când aveți nevoie urgentă de bani, cu toate că nu se acordă pentru sume prea mari. Vă puteți plăti o operație medicală, studiile copiilor, o întreținere cu care din păcate nu mai țineți pasul, vă puteți cumpăra prin casă mobilă sau electronice atunci când aveți salarii destul de mici din care nu puteți pune bani de-o parte.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here