Cei care și-au dus mașina la vopsit pe la vreun atelier specializat din capitală, mai mult ca sigur au jurat că nu vor mai face chestia asta niciodată. E destul de dificil să găsești un vopsitor serios în ziua de azi iar cele mai mari probleme de care te lovești atunci când vrei să readuci la viață culoarea mașinii tale sunt: calitatea de execuție și prețul. După ce că dai o grămadă de bani ca să vopsești mașina, te trezești peste 6 luni – 1 an că apar imperfecțiunile, problemele cu lacul, etc. Astfel, apare în prim plan ideea de colantare, de aplicare a unui autocolant mult mai ieftin peste caroserie.

De ce colantarea mașinii este mai avantajoasă decât vopsirea?

În primul rând, procesul de colantare auto este mult mai rapid. Durează undeva între 3-5 zile lucrătoare comparativ cu vopsitul. Când duci mașina la vopsit discutăm deja de 2 săptămâni lejer. Bine, că sunt cazuri în care oamenii și-au primit mașinile chiar și după o lună. Colantarea este soluția perfectă pentru cei care doresc neapărat să aibă mașina în stare de funcțiune și cu culoarea intactă într-un timp foarte scurt. De asemenea, nu cred că mai e nevoie să mai aduc în discuție prețul mult mai mic față de cel cerut pentru vopsirea propriu-zisă. Nu am înțeles niciodată de ce se cer atât de mulți bani pentru vopsirea unui autoturism (3-4000 de lei) dar în fine…

Colantarea mașinii este mai avantajoasă decât vopsirea mai ales atunci când ai avut parte de un accident și nu ai bani pentru a repara mașina. Decât să o duci la vopsit și să mai stai și după ea nu știu cât timp, mai bine pui pe ea un autocolant rapid și mult mai ieftin.

Unde poți să pui un autocolant de calitate în București?

Cele mai calitative colantări auto le veți putea primi de la Fuel. Vedeți detalii despre acest serviciu oferit de ei accesând linkul următor: http://fuel.ro/colantari-auto-bucuresti.html. Recomandările pe care le-am auzit în ultima vreme legate de această mică companie mă fac să-i recomand și să-i cataloghez drept cei mai buni din capitală pe parte de colantare auto.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here