SHARE

Când mă refer la oameni slabi mă refer bineînțeles la cei care sunt ok din punct de vedere al kilogramelor, nu mă refer la oamenii slabi de caracter sau ceva de genul. Este clar că oamenii slabi care nu fac nici cine știe ce sport/sală, reușesc să balanseze perfect numărul de calorii așa că secretul zace poate în micile lor obiceiuri zilnice. Haideți să trecem și noi în revistă câteva dintre ele.

6 obiceiuri zilnice ale oamenilor slabi

  1. Ard calorii de la prima oră. Cum? Păi fac câteva exerciții simple de dezmeticire prin intermediul cărora se ard minim 50 de calorii. Știți voi, acele exerciții pe care eram sfătuiți să le facem când eram mici. iată că nu degeaba ne îndrumau bunicii și părinții să le face, era un obicei destul de sănătos.
  2. Mănâncă cereale. Dacă alegi să mănânci cereale la micul dejun, salvezi din start 100 de calorii. Și, bineînțeles, trebuie să fie cerealele fără foarte mult zahăr, nu Chocapic sau Nesquik.
  3. Mănâncă ouă. Tot despre micul dejun este vorba. Dacă vei mânca proteine dimineață, o să salvezi nimic 200 de calorii. Mă refer la ouăle fierte, nu prăjite.
  4. Beau cafeaua fără prea mult lapte. Și aici se mai salvează undeva la 60 de calorii dacă în loc de 1/3 lapte pui cam 2% din volumul cănii/ceștii de cafea.
  5. Mănâncă snacks-uri cu cap. Cum adică? Păi mănâncă doar dacă le este foame, nu doar pentru că li se face poftă. De asemenea, nu se aruncă la cele mai bogate în calorii dulciuri.
  6. Renunță la unele sucuri. Sucurile din comerț conțin foarte mult zahăr și foarte multe calorii. Dacă treci pe sucuri normale, naturale sau de dietă cu siguranță vei mai salva 200 de calorii/zi.

S-ar putea să îți placă și...

Cum te poate ajuta consumul de ceapă Ceapa este unul dintre cele mai bune alimente pe care le avem prin grădină ori cămară. Are niște efecte destul de interesante și alături de usturoi, reușește cu brio să țină răceala la distanță. Totuș...
Dacă faci asta, nu o să te îngrași de sărbători Indiferent cât de mult te chinui tu să stai departe de alimente în perioada sărbătorilor. În momentul în care apar pe masă platourile cu prăjituri, s-a zis cu dieta. Cea mai bună strategie pentru a ți...
De ce toată lumea recomandă cartofii dulci? Nu știu câți sau câte dintre voi ați consumat până acum cartofi dulci. Pentru noi, românii, nu este un aliment pe care să îl avem la masă zilnic. Cu toate acestea, cartoful dulce are o sumedenie de be...
Cât de mult îngrașă un hamburger? Oare câți dintre voi v-ați pus această întrebare? Și asta înainte să consumați acele meniuri fast food din care nu lipsește niciodată un hamburger. Păi să calculăm un pic… În timpul unei zilei un adul...
Cum să slăbești atunci când dormi Da fraților, este posibil. Poți să slăbești și atunci când dormi, dar nu vă imaginați că o să puteți merge la somn cu 130 de kilograme și când vă veți trezi veți avea doar 70. Nici vorbă, asta poate d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here