Home Diverse Lipsa de personalitate existentă în societate – vizibilă prin prisma magazinelor fashion

Lipsa de personalitate existentă în societate – vizibilă prin prisma magazinelor fashion

323
0
SHARE

Nișa fashion merge destul de bine în România. E plin de magazine de haine atât prin oraș cât și pe internet. Problema este că marea majoritate a acestor magazine au fost nevoite să se adapteze unei piețe lipsite de personalitate. Atunci când ai de-a face cu niște clienți care vor haine ieftine și banale, e clar că nu o să umpli rafturile cu haine scumpe și frumoase. Sau nu neapărat scumpe ci mai de grabă unice, deosebite. Cel mai clar se vede lipsa de personalitate a tinerilor din România atunci când cauți pe la magazinele din oraș sau online hanorace bărbătești. Rar de tot când vei găsi un magazin care să vândă așa ceva să zicem la peste 100 de lei, între 100 și 150 de lei, și să fie un hanorac WOW, de te face să întorci capul pe stradă și să te întrebi de unde a fost cumpărat.

Aceeași problemă și la capitolul jachete bărbați. Foarte, foarte greu să găsești un magazin chiar și online din care să cumperi ceva mișto. De fapt online a devenit mult mai greu să găsești personalitate și calitate pentru că există foarte multe magazine pe această nișă.

Fără să fac niște calcule mai detaliate, pot afirma că în acest moment sunt în România peste 3000 de magazine online doar pe nișa fashion – îmbrăcăminte și încălțăminte. Toate aceste magazine vor să facă profit și nu vor reuși decât dacă se adaptează cerinței pieței.

Dacă piața cere ieftin și prost, asta bagă și ele la vânzare. Există însă și o subdiviziune, micro nișă desprinsă din fashion care aduce în prim plan magazine selecte din care poți cumpăra numai haine de calitate, care au un aspect demențial (vezi hanoracul de mai jos ca să înțelegi despre ce vorbesc) și cu ajutorul cărora tu, persoană cu identitate și caracter, te vei simți mereu în largul tău.

Poate că ar trebui tras un semnal de alarmă în legătură cu lipsa de personalitate existentă la nivel de colectivitate dar în fine, probabil chestia asta se va rezolva de la sine.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here